Ελληνοτουρκικά-Κυπριακό στην Γεωπολιτική σκακιέρα της Ανατολικής Μεσογείου

 • Δημοσιεύτηκε στις Πριν 2 μήνες

  Αντιθέσεις στην ΚΡΗΤΗ TV

  διάρκεια: 3:33:47

  ◼ Οι Ελληνοτουρκικές σχέσεις στη φάση της επανέναρξης των διερευνητικών , με τις διαρκείς προκλήσεις της Τουρκίας σε Αιγαίο και Ανατολική Μεσόγειο και το παιχνίδι των ανοιγμάτων της Τουρκίας στη Δύση, με ορόσημο την Σύνοδο Κορυφής της Ε.Ε. την 25η Μαρτίου .
  ◼ Η νέα φάση στο Κυπριακό , η άτυπη πενταμερής του Απριλίου , οι «θανάσιμες» παγίδες για την Κυπριακή Δημοκρατία με ένα νέο σχέδιο τύπου Ανάν και η ανάγκη επανατοποθέτησης του Κυπριακού ως διεθνούς ζητήματος στα πλαίσια του Ο.Η.Ε.
  ◼ Τι συμβαίνει με την γεωπολιτική στρατηγική της Αιγύπτου , τι δείχνει η προκήρυξη θαλάσσιων τεμαχίων μετά τα όρια της μερικής οριοθέτησης ΑΟΖ με την Ελλάδα, τα παραγόμενα αποτελέσματα και η θέση Ελλάδας - Κύπρου και Τουρκίας
  ◼ Οι συνέπειες που παράγονται από το παράνομο Τουρκο-λιβυκό Μνημόνιο , ο ρόλος της Κρήτης και τα νησιά του Αιγαίου
  ◼ Το «κλειδί» του συμπλέγματος Καστελλόριζου και η εμμονή στις αναφορές και τις θαλάσσιες ζώνες του, στην ατζέντα της Τουρκίας αλλά και τον εσωτερικό διάλογο στην Ελλάδα , τι σηματοδοτεί.
  ◼ Η Χάγη , τα σενάρια προσφυγής , οι προϋποθέσεις , τα όρια και οι αυταπάτες , υπαρκτό ενδεχόμενο ή άλλοθι για την απουσία στρατηγικής ;
  ◼ O ρόλος των ΗΠΑ, της Ρωσίας , η αντιπαράθεση Δύσης με Κίνα , αλλά και η στάση των άλλων παραγόντων ισχύος στην ευρύτερη περιοχή
  ◼ Οι ευρύτερες γεωπολιτικές και ενεργειακές ανατοποθετήσεις στην Ανατολική Μεσόγειο , η Μέση και Εγγύς Ανατολή
  Παραθέτουν την οπτική τους πάνω στα κρίσιμα Εθνικά Θέματα οι :
  🔸 Παναγιώτης Ήφαιστος
  Ομότιμος Καθηγητής στο τομέα Διεθνής Πολιτική - Κρατική Θεωρία / Στρατηγική Θεωρία, Πολιτική Θεωρία του Διεθνούς Συστήματος, Ευρωπαϊκή πολιτική, Ευρωστρατηγικά.
  στο Τμήμα Διεθνών και Ευρωπαϊκών Σπουδών/ Πανεπιστήμιο Πειραιώς
  🔸Γιάννης Μάζης
  Kαθηγητής Οικονομικής Γεωγραφίας και Γεωπολιτικής Θεωρίας, στο Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών
  Επικεφαλής στο Τμήμα Τουρκικών και Σύγχρονων Ασιατικών Σπουδών του ΕΚΠΑ
  🔸Γιάννης Βαληνάκης
  Καθηγητής Διεθνών Σχέσεων , στο Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών
  Πρώην Υφυπουργός Εξωτερικών /
  🔸 Κωνσταντίνος Γρίβας
  Καθηγητής Γεωπολιτικής, στη Στρατιωτική Σχολή Ευελπίδων.
  Διδάσκων Γεωγραφία της Ασφάλειας στην ευρύτερη Μέση Ανατολή στο Τμήμα Τουρκικών και Σύγχρονων Ασιατικών Σπουδών του Πανεπιστημίου Αθηνών.
  🔸ο Λεόντιος Πορτοκαλάκης
  Τοπογράφος Μηχανικός (ΕΜΠ) , πρώην επιστημονικός συνεργάτης στην έδρα Γεωδαισίας του ΕΜΠ/ πρώην Γενικός Γραμματέας του Ελληνικού Ινστιτούτου Υδρογονανθράκων (ΕΛΛΙΝΥ), Μέλος του Ελληνικού Ινστιτούτου Στρατηγικών Μελετών (ΕΛΙΣΜΕ)
  ⭕ Μια μεγάλη συζήτηση στο «φάκελο» Εθνικά Θέματα.

  Subscribe on ΚΡΗΤΗ TV: goo.gl/qyDHtn


  #krititvnadeis #antitheseis
  Μάθετε περισσότερα: goo.gl/uxv5rG
  Facebook: goo.gl/3US22m

John Manos
John Manos

Κύριε Σαχίνη προς θεού γιατί όλες αυτές οι ερωτοαπαντησεις τι ελπίζεται ότι κάποιος θα βοηθήσει? ΟΧΙ κύριοι εσείς πρέπει να πολεμήσετε γίνεται Άνδρες ρε παιδιά δεν ντεποσαστε ρε λεβέντες να κλετε

Πριν 3 ημέρες
E.Φ. 6
E.Φ. 6

Πώς είναι δυνατόν ένα κράτος σαν την τουρκια με τόσο μεγάλο πληθυσμό μειονοτήτων με μεγαλύτερο τους Κούρδους να τολμάει να ζητάει τέτοια δικαιώματα στην Κύπρο που δεν έχει παγκόσμιο προηγούμενο και η ελληνοκυπριακή πλευρά και η Ελλάδα να το συζητάει!! Σημείωση: Η τουρκια δεν λέει ποτέ τους Έλληνες της Κύπρου Έλληνες άλλα Ρωμιούς δηλαδή χριστιανούς!! Ενώ εμείς πάντα τους λέμε Τουρκοκύπριους είμαστε η δεν είμαστε χαιβανια?

Πριν 4 ημέρες
Anastasjos Makedonas
Anastasjos Makedonas

ο δενδιας ειπε οτι το συζητησε με το μητσοτακη για τη συζητηση με τον τσαβουσογλου μηπως εγινε το ιδιο και στην αιγυπτο ?

Πριν 13 ημέρες
James Rodriguez
James Rodriguez

Σαχίνης, το φερέφωνο του Τσίπρα.

Πριν 17 ημέρες
Μαρκος Στυλιανου
Μαρκος Στυλιανου

Kipros gi elliniki

Πριν 18 ημέρες
Charalambos chatsistavridis
Charalambos chatsistavridis

mpapis malonoun dio apolitisti dendias tsawousoglou den kitazoun den ktazoun pou mones xores stin euwropi pou iparxoun politiki kratoumeni.

Πριν 19 ημέρες
mosaris mod
mosaris mod

5,ω5β5υ,,6 ξψ

Πριν 19 ημέρες
arios alex
arios alex

Πάρτε το χαμπάρι σε αυτές τις συνομιλίες Το πρώτο θύμα θα είναι η Κύπρος όπως προδόθηκε το 65 το 74 και τώρα το 2021 στην Ελλάδα δεν υπάρχει κράτος και ηγεσία και Δημοκρατία είναι εξαρτώμενη από άλλους στην Ελλάδα κυβερνώ μόνο προδότες Έλληνες πολιτικοί και κλέφτες και κάνουνε συμφωνίες με εγγυήτριες δυνάμεις έτσι θα γίνει και στην Ελλάδα στο μέλλον οι Τούρκοι θα διεκδικούν τα πάντα διότι στην Ελλάδα όλοι είναι κότες και περιμένουν βοήθεια από άλλους να τους σώσουν όλοι τώρα παίζουνε τους φίλο Έλληνες οι δολοφόνοι Γερμανοί και Ρώσοι όπως το 15 και το 22 άφησαν τους Τούρκους να πετσοκόψουν τον ελληνισμό στη Μικρά Ασία ή μήπως θα ξεχάσετε αυτά στην Κύπρο δεν υπάρχει Ελληνισμός η Κύπρος είναι μακράν έτσι είπε ο Καραμανλής το 74

Πριν 22 ημέρες
Nimo Seyithanoglu
Nimo Seyithanoglu

Ο υπουργός σου είναι λάθος. Δεν έχουμε πρόβλημα με τους Έλληνες. Σε αγαπάμε. Προσπαθούμε να λύσουμε προβλήματα, μιλάει για κάτι άλλο. Μίλα ανοησία🇹🇷🤝🇬🇷❤️

Πριν 22 ημέρες
Emmanouil Karanasios
Emmanouil Karanasios

Όπως όταν χάσαμε την ανατολική Θράκη και την μικρά Ασία πήραμε την κατηφόρα σε όλα τα επίπεδα, έτσι και εάν χάσουμε δικαιώματα σε Αιγαίο και ανατολική Μεσόγειο θα πάθουμε τα ίδια. Θέλει μεγάλη προσπάθεια για εθνική ανάταξη. Το παραμικρό ίχνος διαφθοράς διακινδυνεύει την ύπαρξη της χώρας.

Πριν 25 ημέρες
Costas Yiannourakos
Costas Yiannourakos

Τα ανταλλάγματα των μεγάλων δυνάμεων έχουν μεταλλαχθεί, απ 'ότι φαίνεται, σε διαμορφωση απειλητικών σεναρίων στα οποία η υποκειμενη χώρα, αν αρνηθεί να συμφωνήσει στην θέληση του ισχυρού συμμαχου, δύναται τότε να ζημιωθει σε κάτι που θεωρεί κεκτημένο, δια της μεθόδου του γκριζαρισματος. Μικρή Βόρειος Μακεδονία? Ή Μεγάλη Ανεξάρτητη? Μεγάλη Τουρκία? Ή μικρότερη και ίδρυση Κουρδιας? Ελληνικό Αιγαίο Ή μισό - μισό? Ποίος θα δώσει καλύτερη τιμή στις Πετρελαϊκές εταιρείες? Φαίνεται, ότι από εδώ και στο εξής μας εκπαιδευουν να λέμε ευχαριστώ, για το κακό που θα μπορούσε να μας συμβεί!!! Αλλά? απετραπη χάρις στον καλό σύμμαχο,και,στα καλά παιδιά, και υπακουα που μας κυβερνούν. Το πείραμα του σκύλου του Παβλοφ, μόνον? Που στην θέση του δώρου, (bonus) είναι ο φόβος!

Πριν 27 ημέρες
Xrusa Niki
Xrusa Niki

? Και; 1

Πριν 27 ημέρες
Anas Kalas
Anas Kalas

Με όλες τις ασκήσεις ασκούν ψυχολογικό πόλεμο, στους νησιώτες μας , για να φύγουν όσο περισσότεροι και να αντικατασταθούν από Τούρκους. Έχω τρόπο να σώσω την Ελλάδα από το δάνειο της αλλά θέλει άδεια από την πολιτική ηγεσία , που δεν θα πάρω ποτε?? ( Γιατί να μην θέλουν το καλό μας οι πολιτικοί?? Μια λέξη απάντηση : Γερμανία

Πριν 29 ημέρες
Madragoras k
Madragoras k

BOULIAXTE TA TOURKIKA PLIA

Πριν μήνα
Χρίστος Διονυσίου
Χρίστος Διονυσίου

Συγχαρητήρια για την εκπομπή σας. Θα ήθελα να αναφέρω σε ένα θέμα που αφορά την Κύπρο. Η Κύπρος είναι χώρα Ελληνική. Ο λαός της Κύπρου είναι έτοιμος να δώσει τη ζωή του για τη μητέρα Ελλάδα. Είναι ευχή μου να μην μας προδώσετε να μην μας εγκαταλείψετε κάτι που με τα σημερινά δεδομένα φαίνεται ότι είδη συμβαίνει. Ν α σας αναφέρω κάτι όμως. Ακόμα και αν μας προδώσει το πολιτικό σύστημα της Ελλάδας θέλω να ξέρετε ότι και εις περίπτωση πόλεμου εναντίον της Τουρκίας είμαστε έτοιμη να πεθάνουμε περήφανοι Έλληνες.

Πριν μήνα
George Dakoglou
George Dakoglou

https://yo ΣΤΗ ΤΕΤΡΑΔΙΑΣΤΑΤΗ ΕΠΟΧΗ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΤΩΝ 200 ΕΤΩΝ ( ΙΠΠΟ.ΔΑΚΟΓΛΟΥ) ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΟΥ ΒΙΒΛΙΟΥ ΤΟΥ Ο ΜΥΣΤΙΚΟΣ ΚΩΔΙΚΑΣ ΤΟΥ ΠΥΘΑΓΟΡΑ ΤΟΜΟΣ ΤΡΙΤΟΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΗ ΤΗΝ ΠΥΘΑΓΟΡΕΙΑ ΛΥΣΗ ΜΕ ΤΗΣ ΠΥΘΑΓΟΡΕΙΕΣ ΤR ΙΑΔΕΣ (ΔΑΚΟΓΛΟΥ ΙΠΠΟΚ.) ΚΑΙ Η ( ΠΟΕ3) ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2012 2013 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ ΔΕΙΔΕΙ ΤΗΝ ΛΥΣΗ ΤΟΥ ΠΥΘΑΓΟΡΕΙΟΥ ΘΕΩΡΗΜΑΤΟΣ ΕΙΣ ΔΑΚΟΓΛΟΥ ΙΠΠΟΚΡΑΤΗ ΛΥΣΗ ΑΛΓΕΒΡΙΚΗ ΠΟΥ ΕΙΧΑΙ ΝΑ ΛΥΘΗ 2600 ΧΡΟΝΙΑ H ΔΕ ΠΙΟ ΤΕΛΕΙΑ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΠΑΡΑΣΤΑΤΙΚΗ ΕΙΚΟΝΑ ΤΗΣ ΓΕΩΜΕΤΡΙΚΗΣ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΩΣ ΤΗΣ ΣΥΝΤΕΤΑΓΜΕΝΗΣ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ Τ ΠΕΡΙΓΡΑΦΕΤΑΙ ΣΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΤΟΥ ΑΝΤΡΙΟΥ ΤΟΜΑΣ ΜΕ ΤΙΤΛΟ = ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΦΡΑΓΜΑ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ= ΣΑΝ ΘΕΩΡΗΣΙ ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ ΤΟΥ MINKOWSKI ΛΕΓΟΝΤΑ Σ ΟΤΙ. Ο ΓΕΡΜΑΝΟΣ ΦΥΣΙΚΟΣ ΜΙΝΚΟΒΣΚΙ ΔΙΑΤΥΠΩΣΕ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΑΠΟ ΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ Ο ΧΩΡΟΣ ΚΑΙ Ο ΧΡΟΝΟΣ ΑΥΤΟΙ ΚΑΘ ΑΥΤΟΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΕΣ ΣΚΙΕΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟ Η ΕΝΩΣΗ ΤΩΝ ΔΥΟ ΘΑ ΣΗΜΑΝΕΙ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕΤΑ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΑ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΕΣΣΕΡΙΣ ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ. ΟΙ ΤΡΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΗΚΟΣ ΤΟ ΠΛΑΤΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΥΨΟΣ ΚΑΙ Η ΤΕΤΑΡΤΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΕΙΝΑΙ Ο ΧΡΟΝΟΣ. Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΟΥ ΧΩΡΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΧΩΡΙΣ ΤΙΣ ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΟΥΤΕ Ο ΧΡΟΝΟΣ ΞΕΧΩΡΑ ΑΠΟΤΟΝ ΧΩΡΟ. Ο ΧΡΟΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΣΠΕΙΡΑ ΤΗΣ ΑΙΩΝΙΑΣ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗΣ (ΣΠΕΙΡΑ ΔΑΚΟΓΛΟΥ) ΤΕΤΡΑΔΙΑΣΤΑΤΗ ΑΠΕΙΚΟΝΙΣΗ ΤΟΥ ΧΩΡΟΧΡΟΝΟΥ TO ETOS 1987 ΣΥΝΤΕΤΑΓΜΕΝΕΣ ΧΩΡΟΧΡΟΝΟΥ ΚΑΙ ΣΥΣΤΟΛΗ ΤΟΥ ΧΩΡΟΥ ΤΟΥ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΠΙ ΜΕΡΟΥΣ ΕΝΝΟΙΕΣ ΤΩΝ ΣΥΖΕΥΝΕΝΩΝ ΛΕΞΕΩΝ ΧΩΡΟΣ ΚΑΙ ΧΡΟΝΟΣ (ΚΟΣΜΙΚΟΣ) ΕΞΑΓΕΤΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΚΑΙ Ο ΤΡΟΠΟΣ ΑΠΕΙΚΟΝΙΣΕΩΣ ΤΩΝ ΚΟΣΜΙΚΩΝ ΦΑΙΝΟΜΕΝΩΝ ΣΤΟΝ ΧΩΡΟΧΡΟΝΟ ΔΗΛΑΔΗ ΣΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ. ΤΟ ΜΕΝ ΣΥΣΤΗΜΑ ΚΑΙ Ο ΤΡΟΠΟΣ ΑΠΕΙΚΟΝΙΣΕΩΣ ΤΟΥ ΧΩΡΟΥ ΤΩΝ ΤΡΙΩΝ ΔΙΑΣΤΑΣΕΩΝ ΕΙΝΑΙ ΗΔΗ ΓΝΩΣΤΟΣ ΔΙΑ ΤΩΝ ΚΑΡΤΕΣΙΑΝΩΝ ΣΥΝΤΕΤΑΓΜΕΝΩΝ Χ,Ψ,Ζ, Η ΕΝΝΟΙΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΙΚΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΕΧΕΙ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΣΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΑ ΜΕΛΕΤΗ ΣΑΝ ΜΙΑ ΡΟΗ ΣΠΕΙΡΩΝ ΕΛΙΚΩΝ (ΕΜΠΕΔΟΚΛΗΣ ΣΤΡΟΦΑΛΙΓΓΙ ΓΙΓΝΕΣΘΑΙ).Ο ΣΥΓΚΕΡΑΣΜΟΣ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝΔΥΟ ΓΕΩΜΕΤΡΙΚΩΝ ΑΠΕΙΚΟΝΙΣΕΩΝΤΩΝ ΕΝΝΟΙΩΝ ΤΩΝ ΜΑΣ ΑΠΟΔΙΔΕΙ ΤΗΝ ΖΗΤΟΥΜΕΝΗ ΑΠΕΙΚΟΝΙΣΗ ΤΟΥ ΧΩΡΟΧΡΟΝΟΥ. ΑΥΤΗ ΔΕ Η ΜΟΡΦΗ ΠΟΥ ΠΡΟΗΛΘΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΥΖΕΥΞΗ ΤΩΝ ΔΥΟ ΑΝΩΤΕΡΩ ΓΕΩΜΕΤΡΙΚΩΝ ΕΚΦΡΑΣΕΩΝ ΕΧΕΙ ΗΔΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΘΗ ΣΤΗΝ ΒΙΒΛΙΟΓΡΑΦΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΕΤΟΣ1987 ΠΛΗΝ ΟΜΩΣ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΔΕΝ ΕΔΟΘΗ Η ΔΕΟΥΣΑ ΠΡΟΣΟΧΗ.Η ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΣΥΝΤΕΤΑΓΜΕΝΩΝ ΤΟΥ ΧΩΡΟΧΡΟΝΟΥ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΟΥ (ΣΧΕΔΙΟ ΑΡΙΘΜΟΣ. 8) ΚΑΙ Ο ΤΡΟΠΟΣ ΑΠΕΙΚΟΝΙΣΕΩΣ ΤΩΝ ΚΟΣΜΙΚΩΝ ΦΑΙΝΟΜΕΝΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΚΥΠΤΟΝΤΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΑΝΑΛΥΟΝΤΑΙ ΩΣ ΚΑΤΩΤΕΡΩ (ΕΚ ΤΗΣ ΑΝΩ ΒΙΒΛΙΟΓΡΑΦΙΑΣ.) TO ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΝΑΦΟΡΑΣ ΤΩΝ ΣΥΝΤΕΤΑΓΜΕΝΩΝ ΤΟΥ ΧΩΡΟ~ΧΡΟΝΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΠΕΙΚΟΝΙΣΘΗ ΑΠΟ ΜΙΑ ΑΝΑΓΛΥΦΗ ΠΟΛΥΓΩΝΙΚΗ ΣΠΕΙΡΑ ΤΟΥ ΠΥΘΑΓΟΡΑ ΜΕ ΣΥΣΣΩΡΕΥΣΗ ΚΥΒΙΚΩΝ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ ΜΕ ΑΚΜΕΣ ΙΣΕΣ ΚΑΤΑ ΘΕΣΗ ΚΑΙ ΜΕΓΕΘΟΣ ΜΕ ΤΙΣ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΕΣ ΑΚΤΙΝΕΣ ΤΗΣ ΒΑΣΙΚΗΣ ΕΠΙΠΕΔΗΣ ΣΠΕΙΡΑΣ ΟΠΟΥΤΟΝ ΡΟΛΟ ΤΗΣ ΣΥΝΤΕΤΑΓΜΕΝΗΣ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΘΑ ΕΧΕΙ Η ΠΟΛΥΓΩΝΙΚΗ ΠΕΡΙΜΕΤΡΟΣ ΤΗΣ ΣΠΕΙΡΑΣ ΟΙ ΔΕ ΑΚΜΕΣ ΤΩΝ ΕΚΑΣΤΟΤΕ ΚΥΒΩΝ ΠΟΥ ΘΑ ΣΧΗΜΑΤΙΖΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΗ ΑΚΤΙΝΑ ΤΗΣ ΣΠΕΙΡΑΣ ΠΟΥ ΚΑΘΟΡΙΖΕΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΡΙΣΘΕΝΤΑ ΧΡΟΝΟ ΘΑ ΑΠΕΙΚΟΝΙΖΟΥΝ ΑΠΕΙΚΟΝΙΖΟΥΝ ΤΟ ΜΕΤΑΒΛΗΤΟ ΠΛΕΟΝ ΚΑΡΤΕΣΙΑΝΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΝΑΦΟΡΑΣ ΤΩΝ ΣΥΝΤΕΤΑΓΜΕΝΩΝ ΤΟΥ ΑΠΛΟΥ ΧΩΡΟΥ. TA KYRIA ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΓΝΩΡΙΣΜΑΤΑ ΤΟΥ ΠΑΡΟΝΤΟΣ ΕΡΓΟΥ ΤΟΥ ΣΥΓΓΡΑΦΕΩΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΤΟΝ ΔΙΕΠΕΙ ΣΕ ΟΛΑ ΤΟΥ ΤΑ ΕΡΓΑ Η ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ ΤΩΝ ΑΝΑΦΕΡΟΜΕΝΩΝ. IPPOKRATHS ΔΑΚΟΓΛΟΥ ΚΑΙ Η ΘΕΩΡΙΑ ΤΗΣ ΣΧΕΤΙΚΟΤΗΣ ΜΕ ΤΗΣ ΣΠΕΙΡΕΣ ΤΟΥ ΠΥΘΑΓΟΡΑ ΕΙΣ ΤΟΝ ΑΠΛΟ ΧΩΡΟΧΡΟΝΟ ΤΟ ΕΤΟΣ 1994 ΚΑΙ ΑΡΙΘΜΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗΣ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑΣ 877/23/5/1989 ΕΘΝΙΚΗΣ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣutu.be/UXraOEKbeaA?t=702

Πριν μήνα
George Dakoglou
George Dakoglou

ΣΤΗ ΤΕΤΡΑΔΙΑΣΤΑΤΗ ΕΠΟΧΗ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΤΩΝ 200 ΕΤΩΝ ( ΙΠΠΟ.ΔΑΚΟΓΛΟΥ) ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΟΥ ΒΙΒΛΙΟΥ ΤΟΥ Ο ΜΥΣΤΙΚΟΣ ΚΩΔΙΚΑΣ ΤΟΥ ΠΥΘΑΓΟΡΑ ΤΟΜΟΣ ΤΡΙΤΟΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΗ ΤΗΝ ΠΥΘΑΓΟΡΕΙΑ ΛΥΣΗ ΜΕ ΤΗΣ ΠΥΘΑΓΟΡΕΙΕΣ ΤR ΙΑΔΕΣ (ΔΑΚΟΓΛΟΥ ΙΠΠΟΚ.) ΚΑΙ Η ( ΠΟΕ3) ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2012 2013 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ ΔΕΙΔΕΙ ΤΗΝ ΛΥΣΗ ΤΟΥ ΠΥΘΑΓΟΡΕΙΟΥ ΘΕΩΡΗΜΑΤΟΣ ΕΙΣ ΔΑΚΟΓΛΟΥ ΙΠΠΟΚΡΑΤΗ ΛΥΣΗ ΑΛΓΕΒΡΙΚΗ ΠΟΥ ΕΙΧΑΙ ΝΑ ΛΥΘΗ 2600 ΧΡΟΝΙΑ H ΔΕ ΠΙΟ ΤΕΛΕΙΑ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΠΑΡΑΣΤΑΤΙΚΗ ΕΙΚΟΝΑ ΤΗΣ ΓΕΩΜΕΤΡΙΚΗΣ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΩΣ ΤΗΣ ΣΥΝΤΕΤΑΓΜΕΝΗΣ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ Τ ΠΕΡΙΓΡΑΦΕΤΑΙ ΣΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΤΟΥ ΑΝΤΡΙΟΥ ΤΟΜΑΣ ΜΕ ΤΙΤΛΟ = ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΦΡΑΓΜΑ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ= ΣΑΝ ΘΕΩΡΗΣΙ ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ ΤΟΥ MINKOWSKI ΛΕΓΟΝΤΑ Σ ΟΤΙ. Ο ΓΕΡΜΑΝΟΣ ΦΥΣΙΚΟΣ ΜΙΝΚΟΒΣΚΙ ΔΙΑΤΥΠΩΣΕ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΑΠΟ ΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ Ο ΧΩΡΟΣ ΚΑΙ Ο ΧΡΟΝΟΣ ΑΥΤΟΙ ΚΑΘ ΑΥΤΟΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΕΣ ΣΚΙΕΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟ Η ΕΝΩΣΗ ΤΩΝ ΔΥΟ ΘΑ ΣΗΜΑΝΕΙ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕΤΑ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΑ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΕΣΣΕΡΙΣ ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ. ΟΙ ΤΡΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΗΚΟΣ ΤΟ ΠΛΑΤΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΥΨΟΣ ΚΑΙ Η ΤΕΤΑΡΤΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΕΙΝΑΙ Ο ΧΡΟΝΟΣ. Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΟΥ ΧΩΡΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΧΩΡΙΣ ΤΙΣ ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΟΥΤΕ Ο ΧΡΟΝΟΣ ΞΕΧΩΡΑ ΑΠΟΤΟΝ ΧΩΡΟ. Ο ΧΡΟΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΣΠΕΙΡΑ ΤΗΣ ΑΙΩΝΙΑΣ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗΣ (ΣΠΕΙΡΑ ΔΑΚΟΓΛΟΥ) ΤΕΤΡΑΔΙΑΣΤΑΤΗ ΑΠΕΙΚΟΝΙΣΗ ΤΟΥ ΧΩΡΟΧΡΟΝΟΥ TO ETOS 1987 ΣΥΝΤΕΤΑΓΜΕΝΕΣ ΧΩΡΟΧΡΟΝΟΥ ΚΑΙ ΣΥΣΤΟΛΗ ΤΟΥ ΧΩΡΟΥ ΤΟΥ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΠΙ ΜΕΡΟΥΣ ΕΝΝΟΙΕΣ ΤΩΝ ΣΥΖΕΥΝΕΝΩΝ ΛΕΞΕΩΝ ΧΩΡΟΣ ΚΑΙ ΧΡΟΝΟΣ (ΚΟΣΜΙΚΟΣ) ΕΞΑΓΕΤΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΚΑΙ Ο ΤΡΟΠΟΣ ΑΠΕΙΚΟΝΙΣΕΩΣ ΤΩΝ ΚΟΣΜΙΚΩΝ ΦΑΙΝΟΜΕΝΩΝ ΣΤΟΝ ΧΩΡΟΧΡΟΝΟ ΔΗΛΑΔΗ ΣΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ. ΤΟ ΜΕΝ ΣΥΣΤΗΜΑ ΚΑΙ Ο ΤΡΟΠΟΣ ΑΠΕΙΚΟΝΙΣΕΩΣ ΤΟΥ ΧΩΡΟΥ ΤΩΝ ΤΡΙΩΝ ΔΙΑΣΤΑΣΕΩΝ ΕΙΝΑΙ ΗΔΗ ΓΝΩΣΤΟΣ ΔΙΑ ΤΩΝ ΚΑΡΤΕΣΙΑΝΩΝ ΣΥΝΤΕΤΑΓΜΕΝΩΝ Χ,Ψ,Ζ, Η ΕΝΝΟΙΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΙΚΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΕΧΕΙ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΣΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΑ ΜΕΛΕΤΗ ΣΑΝ ΜΙΑ ΡΟΗ ΣΠΕΙΡΩΝ ΕΛΙΚΩΝ (ΕΜΠΕΔΟΚΛΗΣ ΣΤΡΟΦΑΛΙΓΓΙ ΓΙΓΝΕΣΘΑΙ).Ο ΣΥΓΚΕΡΑΣΜΟΣ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝΔΥΟ ΓΕΩΜΕΤΡΙΚΩΝ ΑΠΕΙΚΟΝΙΣΕΩΝΤΩΝ ΕΝΝΟΙΩΝ ΤΩΝ ΜΑΣ ΑΠΟΔΙΔΕΙ ΤΗΝ ΖΗΤΟΥΜΕΝΗ ΑΠΕΙΚΟΝΙΣΗ ΤΟΥ ΧΩΡΟΧΡΟΝΟΥ. ΑΥΤΗ ΔΕ Η ΜΟΡΦΗ ΠΟΥ ΠΡΟΗΛΘΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΥΖΕΥΞΗ ΤΩΝ ΔΥΟ ΑΝΩΤΕΡΩ ΓΕΩΜΕΤΡΙΚΩΝ ΕΚΦΡΑΣΕΩΝ ΕΧΕΙ ΗΔΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΘΗ ΣΤΗΝ ΒΙΒΛΙΟΓΡΑΦΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΕΤΟΣ1987 ΠΛΗΝ ΟΜΩΣ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΔΕΝ ΕΔΟΘΗ Η ΔΕΟΥΣΑ ΠΡΟΣΟΧΗ.Η ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΣΥΝΤΕΤΑΓΜΕΝΩΝ ΤΟΥ ΧΩΡΟΧΡΟΝΟΥ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΟΥ (ΣΧΕΔΙΟ ΑΡΙΘΜΟΣ. 8) ΚΑΙ Ο ΤΡΟΠΟΣ ΑΠΕΙΚΟΝΙΣΕΩΣ ΤΩΝ ΚΟΣΜΙΚΩΝ ΦΑΙΝΟΜΕΝΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΚΥΠΤΟΝΤΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΑΝΑΛΥΟΝΤΑΙ ΩΣ ΚΑΤΩΤΕΡΩ (ΕΚ ΤΗΣ ΑΝΩ ΒΙΒΛΙΟΓΡΑΦΙΑΣ.) TO ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΝΑΦΟΡΑΣ ΤΩΝ ΣΥΝΤΕΤΑΓΜΕΝΩΝ ΤΟΥ ΧΩΡΟ~ΧΡΟΝΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΠΕΙΚΟΝΙΣΘΗ ΑΠΟ ΜΙΑ ΑΝΑΓΛΥΦΗ ΠΟΛΥΓΩΝΙΚΗ ΣΠΕΙΡΑ ΤΟΥ ΠΥΘΑΓΟΡΑ ΜΕ ΣΥΣΣΩΡΕΥΣΗ ΚΥΒΙΚΩΝ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ ΜΕ ΑΚΜΕΣ ΙΣΕΣ ΚΑΤΑ ΘΕΣΗ ΚΑΙ ΜΕΓΕΘΟΣ ΜΕ ΤΙΣ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΕΣ ΑΚΤΙΝΕΣ ΤΗΣ ΒΑΣΙΚΗΣ ΕΠΙΠΕΔΗΣ ΣΠΕΙΡΑΣ ΟΠΟΥΤΟΝ ΡΟΛΟ ΤΗΣ ΣΥΝΤΕΤΑΓΜΕΝΗΣ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΘΑ ΕΧΕΙ Η ΠΟΛΥΓΩΝΙΚΗ ΠΕΡΙΜΕΤΡΟΣ ΤΗΣ ΣΠΕΙΡΑΣ ΟΙ ΔΕ ΑΚΜΕΣ ΤΩΝ ΕΚΑΣΤΟΤΕ ΚΥΒΩΝ ΠΟΥ ΘΑ ΣΧΗΜΑΤΙΖΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΗ ΑΚΤΙΝΑ ΤΗΣ ΣΠΕΙΡΑΣ ΠΟΥ ΚΑΘΟΡΙΖΕΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΡΙΣΘΕΝΤΑ ΧΡΟΝΟ ΘΑ ΑΠΕΙΚΟΝΙΖΟΥΝ ΑΠΕΙΚΟΝΙΖΟΥΝ ΤΟ ΜΕΤΑΒΛΗΤΟ ΠΛΕΟΝ ΚΑΡΤΕΣΙΑΝΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΝΑΦΟΡΑΣ ΤΩΝ ΣΥΝΤΕΤΑΓΜΕΝΩΝ ΤΟΥ ΑΠΛΟΥ ΧΩΡΟΥ. TA KYRIA ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΓΝΩΡΙΣΜΑΤΑ ΤΟΥ ΠΑΡΟΝΤΟΣ ΕΡΓΟΥ ΤΟΥ ΣΥΓΓΡΑΦΕΩΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΤΟΝ ΔΙΕΠΕΙ ΣΕ ΟΛΑ ΤΟΥ ΤΑ ΕΡΓΑ Η ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ ΤΩΝ ΑΝΑΦΕΡΟΜΕΝΩΝ. IPPOKRATHS ΔΑΚΟΓΛΟΥ ΚΑΙ Η ΘΕΩΡΙΑ ΤΗΣ ΣΧΕΤΙΚΟΤΗΣ ΜΕ ΤΗΣ ΣΠΕΙΡΕΣ ΤΟΥ ΠΥΘΑΓΟΡΑ ΕΙΣ ΤΟΝ ΑΠΛΟ ΧΩΡΟΧΡΟΝΟ ΤΟ ΕΤΟΣ 1994 ΚΑΙ ΑΡΙΘΜΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗΣ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑΣ 877/23/5/1989 ΕΘΝΙΚΗΣ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ

Πριν μήνα
George Dakoglou
George Dakoglou

ΣΤΗ ΤΕΤΡΑΔΙΑΣΤΑΤΗ ΕΠΟΧΗ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΤΩΝ 200 ΕΤΩΝ ( ΙΠΠΟ.ΔΑΚΟΓΛΟΥ) ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΟΥ ΒΙΒΛΙΟΥ ΤΟΥ Ο ΜΥΣΤΙΚΟΣ ΚΩΔΙΚΑΣ ΤΟΥ ΠΥΘΑΓΟΡΑ ΤΟΜΟΣ ΤΡΙΤΟΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΗ ΤΗΝ ΠΥΘΑΓΟΡΕΙΑ ΛΥΣΗ ΜΕ ΤΗΣ ΠΥΘΑΓΟΡΕΙΕΣ ΤR ΙΑΔΕΣ (ΔΑΚΟΓΛΟΥ ΙΠΠΟΚ.) ΚΑΙ Η ( ΠΟΕ3) ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2012 2013 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ ΔΕΙΔΕΙ ΤΗΝ ΛΥΣΗ ΤΟΥ ΠΥΘΑΓΟΡΕΙΟΥ ΘΕΩΡΗΜΑΤΟΣ ΕΙΣ ΔΑΚΟΓΛΟΥ ΙΠΠΟΚΡΑΤΗ ΛΥΣΗ ΑΛΓΕΒΡΙΚΗ ΠΟΥ ΕΙΧΑΙ ΝΑ ΛΥΘΗ 2600 ΧΡΟΝΙΑ H ΔΕ ΠΙΟ ΤΕΛΕΙΑ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΠΑΡΑΣΤΑΤΙΚΗ ΕΙΚΟΝΑ ΤΗΣ ΓΕΩΜΕΤΡΙΚΗΣ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΩΣ ΤΗΣ ΣΥΝΤΕΤΑΓΜΕΝΗΣ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ Τ ΠΕΡΙΓΡΑΦΕΤΑΙ ΣΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΤΟΥ ΑΝΤΡΙΟΥ ΤΟΜΑΣ ΜΕ ΤΙΤΛΟ = ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΦΡΑΓΜΑ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ= ΣΑΝ ΘΕΩΡΗΣΙ ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ ΤΟΥ MINKOWSKI ΛΕΓΟΝΤΑ Σ ΟΤΙ. Ο ΓΕΡΜΑΝΟΣ ΦΥΣΙΚΟΣ ΜΙΝΚΟΒΣΚΙ ΔΙΑΤΥΠΩΣΕ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΑΠΟ ΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ Ο ΧΩΡΟΣ ΚΑΙ Ο ΧΡΟΝΟΣ ΑΥΤΟΙ ΚΑΘ ΑΥΤΟΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΕΣ ΣΚΙΕΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟ Η ΕΝΩΣΗ ΤΩΝ ΔΥΟ ΘΑ ΣΗΜΑΝΕΙ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕΤΑ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΑ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΕΣΣΕΡΙΣ ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ. ΟΙ ΤΡΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΗΚΟΣ ΤΟ ΠΛΑΤΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΥΨΟΣ ΚΑΙ Η ΤΕΤΑΡΤΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΕΙΝΑΙ Ο ΧΡΟΝΟΣ. Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΟΥ ΧΩΡΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΧΩΡΙΣ ΤΙΣ ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΟΥΤΕ Ο ΧΡΟΝΟΣ ΞΕΧΩΡΑ ΑΠΟΤΟΝ ΧΩΡΟ. Ο ΧΡΟΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΣΠΕΙΡΑ ΤΗΣ ΑΙΩΝΙΑΣ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗΣ (ΣΠΕΙΡΑ ΔΑΚΟΓΛΟΥ) ΤΕΤΡΑΔΙΑΣΤΑΤΗ ΑΠΕΙΚΟΝΙΣΗ ΤΟΥ ΧΩΡΟΧΡΟΝΟΥ TO ETOS 1987 ΣΥΝΤΕΤΑΓΜΕΝΕΣ ΧΩΡΟΧΡΟΝΟΥ ΚΑΙ ΣΥΣΤΟΛΗ ΤΟΥ ΧΩΡΟΥ ΤΟΥ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΠΙ ΜΕΡΟΥΣ ΕΝΝΟΙΕΣ ΤΩΝ ΣΥΖΕΥΝΕΝΩΝ ΛΕΞΕΩΝ ΧΩΡΟΣ ΚΑΙ ΧΡΟΝΟΣ (ΚΟΣΜΙΚΟΣ) ΕΞΑΓΕΤΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΚΑΙ Ο ΤΡΟΠΟΣ ΑΠΕΙΚΟΝΙΣΕΩΣ ΤΩΝ ΚΟΣΜΙΚΩΝ ΦΑΙΝΟΜΕΝΩΝ ΣΤΟΝ ΧΩΡΟΧΡΟΝΟ ΔΗΛΑΔΗ ΣΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ. ΤΟ ΜΕΝ ΣΥΣΤΗΜΑ ΚΑΙ Ο ΤΡΟΠΟΣ ΑΠΕΙΚΟΝΙΣΕΩΣ ΤΟΥ ΧΩΡΟΥ ΤΩΝ ΤΡΙΩΝ ΔΙΑΣΤΑΣΕΩΝ ΕΙΝΑΙ ΗΔΗ ΓΝΩΣΤΟΣ ΔΙΑ ΤΩΝ ΚΑΡΤΕΣΙΑΝΩΝ ΣΥΝΤΕΤΑΓΜΕΝΩΝ Χ,Ψ,Ζ, Η ΕΝΝΟΙΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΙΚΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΕΧΕΙ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΣΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΑ ΜΕΛΕΤΗ ΣΑΝ ΜΙΑ ΡΟΗ ΣΠΕΙΡΩΝ ΕΛΙΚΩΝ (ΕΜΠΕΔΟΚΛΗΣ ΣΤΡΟΦΑΛΙΓΓΙ ΓΙΓΝΕΣΘΑΙ).Ο ΣΥΓΚΕΡΑΣΜΟΣ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝΔΥΟ ΓΕΩΜΕΤΡΙΚΩΝ ΑΠΕΙΚΟΝΙΣΕΩΝΤΩΝ ΕΝΝΟΙΩΝ ΤΩΝ ΜΑΣ ΑΠΟΔΙΔΕΙ ΤΗΝ ΖΗΤΟΥΜΕΝΗ ΑΠΕΙΚΟΝΙΣΗ ΤΟΥ ΧΩΡΟΧΡΟΝΟΥ. ΑΥΤΗ ΔΕ Η ΜΟΡΦΗ ΠΟΥ ΠΡΟΗΛΘΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΥΖΕΥΞΗ ΤΩΝ ΔΥΟ ΑΝΩΤΕΡΩ ΓΕΩΜΕΤΡΙΚΩΝ ΕΚΦΡΑΣΕΩΝ ΕΧΕΙ ΗΔΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΘΗ ΣΤΗΝ ΒΙΒΛΙΟΓΡΑΦΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΕΤΟΣ1987 ΠΛΗΝ ΟΜΩΣ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΔΕΝ ΕΔΟΘΗ Η ΔΕΟΥΣΑ ΠΡΟΣΟΧΗ.Η ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΣΥΝΤΕΤΑΓΜΕΝΩΝ ΤΟΥ ΧΩΡΟΧΡΟΝΟΥ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΟΥ (ΣΧΕΔΙΟ ΑΡΙΘΜΟΣ. 8) ΚΑΙ Ο ΤΡΟΠΟΣ ΑΠΕΙΚΟΝΙΣΕΩΣ ΤΩΝ ΚΟΣΜΙΚΩΝ ΦΑΙΝΟΜΕΝΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΚΥΠΤΟΝΤΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΑΝΑΛΥΟΝΤΑΙ ΩΣ ΚΑΤΩΤΕΡΩ (ΕΚ ΤΗΣ ΑΝΩ ΒΙΒΛΙΟΓΡΑΦΙΑΣ.) TO ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΝΑΦΟΡΑΣ ΤΩΝ ΣΥΝΤΕΤΑΓΜΕΝΩΝ ΤΟΥ ΧΩΡΟ~ΧΡΟΝΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΠΕΙΚΟΝΙΣΘΗ ΑΠΟ ΜΙΑ ΑΝΑΓΛΥΦΗ ΠΟΛΥΓΩΝΙΚΗ ΣΠΕΙΡΑ ΤΟΥ ΠΥΘΑΓΟΡΑ ΜΕ ΣΥΣΣΩΡΕΥΣΗ ΚΥΒΙΚΩΝ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ ΜΕ ΑΚΜΕΣ ΙΣΕΣ ΚΑΤΑ ΘΕΣΗ ΚΑΙ ΜΕΓΕΘΟΣ ΜΕ ΤΙΣ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΕΣ ΑΚΤΙΝΕΣ ΤΗΣ ΒΑΣΙΚΗΣ ΕΠΙΠΕΔΗΣ ΣΠΕΙΡΑΣ ΟΠΟΥΤΟΝ ΡΟΛΟ ΤΗΣ ΣΥΝΤΕΤΑΓΜΕΝΗΣ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΘΑ ΕΧΕΙ Η ΠΟΛΥΓΩΝΙΚΗ ΠΕΡΙΜΕΤΡΟΣ ΤΗΣ ΣΠΕΙΡΑΣ ΟΙ ΔΕ ΑΚΜΕΣ ΤΩΝ ΕΚΑΣΤΟΤΕ ΚΥΒΩΝ ΠΟΥ ΘΑ ΣΧΗΜΑΤΙΖΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΗ ΑΚΤΙΝΑ ΤΗΣ ΣΠΕΙΡΑΣ ΠΟΥ ΚΑΘΟΡΙΖΕΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΡΙΣΘΕΝΤΑ ΧΡΟΝΟ ΘΑ ΑΠΕΙΚΟΝΙΖΟΥΝ ΑΠΕΙΚΟΝΙΖΟΥΝ ΤΟ ΜΕΤΑΒΛΗΤΟ ΠΛΕΟΝ ΚΑΡΤΕΣΙΑΝΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΝΑΦΟΡΑΣ ΤΩΝ ΣΥΝΤΕΤΑΓΜΕΝΩΝ ΤΟΥ ΑΠΛΟΥ ΧΩΡΟΥ. TA KYRIA ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΓΝΩΡΙΣΜΑΤΑ ΤΟΥ ΠΑΡΟΝΤΟΣ ΕΡΓΟΥ ΤΟΥ ΣΥΓΓΡΑΦΕΩΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΤΟΝ ΔΙΕΠΕΙ ΣΕ ΟΛΑ ΤΟΥ ΤΑ ΕΡΓΑ Η ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ ΤΩΝ ΑΝΑΦΕΡΟΜΕΝΩΝ. IPPOKRATHS ΔΑΚΟΓΛΟΥ ΚΑΙ Η ΘΕΩΡΙΑ ΤΗΣ ΣΧΕΤΙΚΟΤΗΣ ΜΕ ΤΗΣ ΣΠΕΙΡΕΣ ΤΟΥ ΠΥΘΑΓΟΡΑ ΕΙΣ ΤΟΝ ΑΠΛΟ ΧΩΡΟΧΡΟΝΟ ΤΟ ΕΤΟΣ 1994 ΚΑΙ ΑΡΙΘΜΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗΣ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑΣ 877/23/5/1989 ΕΘΝΙΚΗΣ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ

Πριν μήνα
Efstathios Alexiou
Efstathios Alexiou

Η Κυβέρνηση μας έχουν γίνει επικίνδυνα χαλαρή Και Αυτό θα μας κοστίσει

Πριν μήνα
Costas Yiannourakos
Costas Yiannourakos

Το καλοκαίρι συνέβη μια από τις μικρές ήττες, που εμείς ονομάζουμε νίκη.

Πριν μήνα
P. Xanthopoulos
P. Xanthopoulos

Δεν του αρέσει το μετρικό σύστημα του κ. Ήφαιστου.

Πριν μήνα
ΗΛΙΑΣ ΑΘΑΝΑΣΟΠΟΥΛΟΣ
ΗΛΙΑΣ ΑΘΑΝΑΣΟΠΟΥΛΟΣ

ΑΔΕΛΦΙΑ ΕΛΛΗΝΕΣ !! ΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ ΕΠΙ ΣΥΖΗΤΗΣΕΩΝ ! Και λοιπον τι ? Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΟ 'ΧΕΙ ΤΟΥΜΠΑΝΟ ΚΑΙ 'ΜΕΙΣ ΚΡΥΦΟ ΚΑΜΑΡΙ οτι , Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ (ΑΦΟΥ ΣΚΟΤΩΣΑΝ ΤΟΝ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑ ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ -Rothchild) ΕΙΝΑΙ ΣΙΩΝΟΚΡΑΤΟΥΜΕΝΗ . Η ΚΟΜΑΤΟΚΡΑΤΙΑ (elite) ΕΚΤΕΛΕΙ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΗΣ Νεας Ταξης ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΜΑΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΟΥΝ ΜΕΘΟΔΙΚΑ . ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ (το πλειστον) ΚΡΥΒΟΝΤΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ,ΜΙΛΟΥΝ ΕΛΛΗΝΙΚΑ αλλα ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΕΣ (οι υπολοιποι ειναι Μασωνοι η/ απογονοι Δοσιλογων) . Η ΜΙΚΡΑΣΙΑΤΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ , Η ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΤΩΝ ΜΟΥΔΑΝΙΩΝ ,Η ΚΥΠΡΟΣ , ΤΑ ΙΜΙΑ ,Η ΥΠΟΘΕΣΗ ΟΤΣΑΛΑΝ ,τα ΣΚΟΠΙΑ , ΤΑ ΓΕΝΟΚΤΟΝΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ,η ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗ , σημερα ΤΟ ΑΙΓΑΙΟ (Η ΘΡΑΚΗ ΕΠΕΤΑΙ) ,το "ΜΕΝΔΩΝΙΟ ΑΓΟΣ" (δανεισμος των αρχαιοτητων μας στα ξενα μουσεια) κ.α , ΜΑΣ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ (απαντων κοματων εντος Βουλης) ΕΘΝΟΠΡΟΔΟΤΕΣ ΣΕ ΑΠΟΣΤΟΛΗ. ΕΘΝΟΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΩΡΑ και ΑΝΑΚΛΗΣΗ ΤΩΝ ΠΡΟΔΟΤΩΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΩΝ ΜΑΣ αλλοιως ΘΑ ΔΕΙΠΝΗΣΟΥΜΕ ΣΤΟΝ ΑΔΗ.

Πριν μήνα
dimitris tzoukas
dimitris tzoukas

Οταν το 1998 ελεγα σε αγγλους και γερμανους σε συζητησεις οτι και γεωγραφικα ειμαστε μεγαλη χωρα γελαγανε και μου λεγανε βαζεις και την θαλασσα μαζι;και τους ελεγα ναι γιατι τοτε ημουν μικρος και απλα ηξερα γεωγραφια αλλα δεν γνωριζα οτι η θαλασσα μου τελικα δεν μου ανηκει!!!τωρα που διαβασα ακουσα ειδα,εμαθα αλλα την εχασα!

Πριν μήνα
demetris potamou
demetris potamou

Μα τόσο κοιμισμενοι είναι οι Έλληνες πολιτικοί που δεν καταλεμβενου αφτα που σχολιάζετε

Πριν μήνα
marinos matakias
marinos matakias

Πόσο μεγάλη κτηνωδία είναι , η συμμετοχή του Λαού μας , δια μέσου πολιτικής προδοσίας του Έθνους μας , να οπλιζομεθα. Με ασυνειδησια και να απολιθονομεθα συγγενολογοντας με την ίδια μας τη γτροπη.

Πριν μήνα
Watch Restore
Watch Restore

O κ. Βαλινακης τι έκανε όταν ήταν στο υπουργείο.... Τίποτα μια τρύπα στο νερό! Η παροιμία του σοφού λαού λέει: έξω από το χορό πολλά τραγούδια λένε!

Πριν μήνα
Nik D
Nik D

Ο Ερντογάν εχει μπερδέψει την υφαλοκρυπίδα μας με τη κωλοτρυπίδα μας.

Πριν μήνα
Kostas Doxopoulos
Kostas Doxopoulos

Μονο ο Ανδρεας Παπανδρεου δεν μπορουσε να εκβιαστει , ολοι οι υπολοιποι Ελληνες ηγετες ειναι απλως δειλοι εκβιασιμοι προδοτες ! Δεν καταλαβαινω γιατι ο ελληνικος λαος δεν ξεσηκωνεται εναντιον της ηγεσιας του ! Εχουμε χασει ηδη την μιση Κυπρο ! Τι περιμενει ? Να τα χασουμε ολα ?

Πριν μήνα
BASE
BASE

Ότι και να λέτε εσείς... Μας κάνουν ότι θελουν

Πριν μήνα
Antonios Chatzichristodoulou
Antonios Chatzichristodoulou

Εξαιρετική εκπομπή.

Πριν μήνα
marios k
marios k

To πρόβλημα με τον Ελληνικό χώρο είναι οι ξένοι πληθυσμοί που διαβιούν σε αυτόν. Και αυτοί καθορίζονται ως "ξένοι" , βάσει της θρησκείας τους και της γλώσσας τους και εργαλειοποιούνται από τους τούρκους ως έχοντες μεγαλύτερη συγγένεια με αυτούς και αυτή η εργαλειοποίηση υποστηρίζεται από τις ΗΠΑ ή και από την Βρετανία. Πέραν τούτου , το πρόβλημα επιτείνεται λόγω της προσέλευσης νέων αντίστοιχων πληθυσμών οι οποίοι ακολουθούν την ίδια ακριβώς πορεία : Δηλ. εργαλοποιούνται και αυτοί από την τουρκία , με την ευχή των Αγγλοσαξώνων. Oσον αφορά την δική μας στάση ,αυτή είναι επαμφοτερίζουσα , αλλά κυρίως ακολουθεί την Αγγλοσαξωνική γεωστρατηγική ,έχοντας ενοχές όσον αφορά την εθνική γεωστρατηγική η οποία καταστρατηγείται καταφανώς. Αυτό δε γίνεται με την έντονη ανάδειξη της ¨αδυναμίας" μας η οποία "κατ'ανάγκη" μας οδηγεί όχι στον συμβιβασμό ,αλλά στην υποταγή ,όχι τόσο στην τουρκική γεωστρατηγική , όσο στην Αγγλοσαξωνική. Οσον αφορά τον κο Βαληνάκη ,η Ελλάδα μαζί με την Κύπρο θα μπορούσαν να θέσουν στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων πολλά περισσότερα από τα 500000 τετραγωνικά χιλιόμετρα , ούτως ώστε να καταφέρει να πάρει αυτά που δικαιούται... Οσον αφορά τον κο Γρίβα , η αποτροπή ξεκινάει από την αυτοδιάθεση ή ανεξαρτησία μας η οποία καθορίζεται από την ικανότητα εγχώριας ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ και όχι την ικανότητα ζητιανιάς που μας χαρακτηρίζει εντονότατα τώρα. Πέραν τούτου , τα περί ευθειών γραμμών βάσης μπορούν να γίνουν εν μία νυχτί. Το αν η Κίναρος ή τα Ιμια ανήκουν στην Ελλάδα ή όχι , δεν αλλάζει την έκταση της Ελληνικής ΑΟΖ . Αλλά το αν η Κίναρος ή τα Ιμια ανήκουν στην Ελλάδα ή όχι καθορίζεται από την Ελληνοϊταλική συνθήκη του 1947 και την Ιταλοτουρκική συνθήκη του 1932 και ιδίως την συνθήκη της Λωζάνης. Ούτε το Κατερλόριζο έχει καμμία σχέση με την οριοθέτηση της Ελληνοκυπριακής ΑΟΖ. Η Ρόδος επαρκεί. Το αν θα συμφωνήσει η τουρκία είναι ένα άλλο ζήτημα. Αλλά η τουρκία δεν έχει αποδεχθεί την UNCLOS...οπότε , δεν της πέφτει λόγος. Εν κατακλείδι ο Βαληνάκης λέει βλακείες , συνάδει δε με το ΕΛΊΑΜΕΠ ... Τι να συζητήσουμε κε Βαληνάκη με τους τούρκους; Αυτοί ποντάρουν ότι θα υποχωρήσουμε από τις πιέσεις που μας ασκούν και θα αποδεχθούμε να της δώσουμε ό,τι θέλει βάσει το άρθρου 16 του τμήματος; Α' της συνθήκης της Λωζάνης.

Πριν μήνα
Peter Alissandratos
Peter Alissandratos

Η Αίγυπτος δεν έκανε .. τεχνικό λάθος με το οικόπεδο στο 28 μεσημβρινό....το έκανε συνειδητά και ίσως με τουρκική υπόδειξη....με αυτό το τρόπο θέλει να καταλάβει πως η Ελλάδα θα παίξει το παιχνίδι των οικονομικών συμφερόντων στη περιοχή....Αυτό το θέμα, του οικοπέδου δεν έχει κλείσει ακομη....

Πριν μήνα
Theofanis Christodoulou
Theofanis Christodoulou

Γιατι παντα λετε τι θα παθουμε και οχι τι θα παθουν !!.

Πριν μήνα
κ ψαρεματσουχτρας
κ ψαρεματσουχτρας

Κε Σαχινη εδώ στην Αθήνα καταλαβαίνεις. Είθε να κάνεις τις ποιο όμορφες εκπομπές κι εμείς να σε ακούμε.

Πριν μήνα
dim_ sop
dim_ sop

ο Ανδρεας Παπανδρεου ηταν ενας και μοναδικος!Παμε σε πολεμο ειπε τους τουρκους γνωριζοντας οτι υπηρχε τοτε και καποια αναλογια καλη με τη τουρκια σε στρατιωτικο εξοπλισμο!Ενας και μοναδικος!!Σημερα και αυριο κανεις δεν θα βαλει τη υπογραφη του (που εξαρταται και απο το προεδρο της δημοκρατιας,χεσε μεσα δηλαδη) ποσο τα κομματα της αντιπολιτευσης!!!Ητουρκια ετοιμαζεται για πολεμο και κανενας στρατιωτικος δεν το αναφερει στα μμε!πουθενα και κανενας ποσο μαλλον οι γεωπολιτικοι και οι διεθνολογοι στα καναλια!Ητουρκια ετοιμαζεται για πολεμο με τη Ελλαδα!Επισης τη εκανε ο Ανδρεας Παπανδρεου εκτος οτι ενημερωσε τους παντες σε στρατιωτικο επιπεδο ζητεισαι απο τη βουλγαρια (εκεινη τη εποχη ειχαμε τις καλυτερες σχεσεις,σημερα αμφιβαλω) να κλεισει τα συνορα τις με τη τουρκια ωστε να μην βοηθηθει η τουρκια εναερια η εδαφικα κατα της ελλαδος μεσο της βουλγαριας,,,,Να γυρισει τα Ρανταρ προς το Αιγαιο,,,Να αυξησει τη ροη των υδατων του εβρου ποταμου (καλλυψη εδαφικα του εβρου της ελλαδος ,,,, ζητησε στρατιωτικο εξοπλισμο και υποθετω ισως και στρατιωτικες δυναμεις!!!Ειχαμε τοτε τη ευκαιρια να ξαταστρεψουμε τη τουρκια!Οι αμερικανοι τοτε οπως και σημερα ειναι αρχιμαλακες ,κολοσκυλα του κερατα!

Πριν μήνα
Γεωργιος παρασυρης Ζενιθ
Γεωργιος παρασυρης Ζενιθ

Έχω ανεβάσει στο πρωφιλμ μου τα ελληνοτουρκικά ...πιως τι και πως ...

Πριν μήνα
Εμμανουήλ Σωπάκης
Εμμανουήλ Σωπάκης

Κι

Πριν μήνα
ViLLaPar0s
ViLLaPar0s

Εξαιρετική εκπομπή.

Πριν μήνα
dimitris djpapdj
dimitris djpapdj

Για την Ελληνική πολιτική ΑΛΙΤ η Κύπρος 'κείται μακράν' επί δεκαετίες (και προσεχώς το Καστελόριζο), για την δε Βρετανίδα Αυτοκράτειρα του Divide and Conquer τα νησιά Falkland αποτελούν μέρος της "Αποικίας του Στέμματος" και για τα οποία δεν δίστασε να σπαταλήσει 1,19 δις δολλάρια και να στείλει την πολεμική της μηχανή οκτώ χιλιάδες μίλια μακριά. Μία Βρετανία που κατέχει παράνομα το 18 τοις εκατό του Κυπριακού εδάφους με τις Περιοχές Κυρίαρχων Βάσεων Ακρωτηρίου και Δεκέλιας ώς Βρετανικό Υπερπόντιο Έδαφος σε ανεξάρτητο κυρίαρχο κράτος. Τα σχόλια δικά σας.

Πριν μήνα
C.Z. 75
C.Z. 75

Η Ελλάδα είναι γεωγραφικά ανάμεσα στα δύο ειδών σκέψεων· την ανατολίτικη κουτοπονηριά και το δυτικό ορθολογισμό (τις περισσότερες φορές άκομψο κιόλας). Αντί να είναι η Ελλάδα εκείνη που θα τραβάει τις γραμμές κάθεται με το στόμα ανοιχτό να πέσει η πίτα που θα κόψουν οι άλλοι για εκείνην. Σαν ένα μικρό παιδί που περιμένει το κομμάτι της βασιλόπιτας με τη λαχτάρα να της τύχει το φλουρί. Όμως εδώ ούτε φλουρί υπάρχει, αλλά ούτε κόβει την πίτα η οικογένεια που αγαπάει και κατ´ επέκταση, το παιδί.

Πριν μήνα
Rtggffghfgg Rygtxfhuft
Rtggffghfgg Rygtxfhuft

Πώς λειτουργεί το συστημα .Η πολιτική τον άκρον αφήνεις τον έναν να ειναι ο τσαμπουκάς στην περιοχη ,ο αλλος να είναι σε μόνιμη αποδόμηση και υποχωρητικότητα , και ο τρίτος να έρχεται να μοιράσει το βοδι με την απειλή μην το χασεις όλο να είσαι και και ευχαριστημένος .Διαχρονική Σολωμονικη πατέντα με της υγείες μας.

Πριν μήνα
tini meli
tini meli

Και η Βουλγαρία ετοίμασε νέο χαρτι και η Αλβανία οπότε θα έχουμε 3 μέτωπα γιαυτο Προσοχή στα σύνορα και από αυτούς

Πριν μήνα
Angry Gamer
Angry Gamer

Κύριε Γρίβα το έχω γράψει και θα το γράφω συνέχεια, σας θέλουμε Υπουργό Αμύνης ή τουλάχιστον υφυπουργό ή οπωσδήποτε σύμβουλο εθνικής ασφαλείας! Είσαστε μοναδικός και πάνω από όλα ΕΛΛΗΝΑΣ στην καρδιά και στην ψυχή!! Κύριε Μάζη επίσης είστε τρομερός, μεγάλος Πατριώτης και μην σταματάτε να τους τα χώνετε! Όσο για τον οικοδεσπότη της εκπομπής που όλο σας διέκοπτε και άφηνε τον Βαληνάκη να μιλάει και να μας λέει ότι η αποτροπή δεν πέτυχε, έχω να πω πως είναι το λιγότερο προκλητικός ο πρώτος απέναντι σε ένα ολόκληρο έθνος και στις Ένοπλες Δυνάμεις και εξοργιστικός ο δεύτερος αντίστοιχα, που δεν σας άφηνε να ολοκληρώσετε και να το τοποθετηθείτε. Σαχίνη μην νομίζεις ότι δεν ξέρουμε.

Πριν μήνα
Boubou Lesly
Boubou Lesly

Λάθος το εξέλαβε, βάλε το μυαλουδάκι σου να δουλέψει για πιο λόγο το είπε αυτό.

Πριν 20 ημέρες
Lefteris GR-UK
Lefteris GR-UK

Αγαπάμε Γρίβα!

Πριν μήνα
pantheon56
pantheon56

So ,anytime they bring any crazy, nonsense demand on the table, is the Greek Government obliged to discuss with the Neo Ottoman wannabe regime next door? NO WAY!

Πριν μήνα
Dimi Fisher
Dimi Fisher

Εντάξει όσο αφορά το γερμανικό διαφημιστικό, δεν αποκλείεται και να το ξεχάσανε το καστελοριζο

Πριν μήνα
Iason oHel
Iason oHel

Η Ελλάδα έχει προ-πουληθεί στους διάφορους που παρεχουν την υψηλότερη μίζα στους πολιτικούς #Εθνικούς_προδότες .Να φύγουν τώρα.

Πριν μήνα
Boubou Lesly
Boubou Lesly

Να εκδιωχθούν όλοι και ο λαός σύμφωνος, με αυτό που πρέπει να γίνει.

Πριν 20 ημέρες
quattro4s
quattro4s

O Ήφαιστος έλεγε τα ίδια και πριν 22 χρόνια στα άρθρα του στο περιοδικό Πτήση & Διάστημα. Σύντομα τα σύνορά μας θα είναι το πολύ μέχρι την Στερεά Ελλάδα

Πριν μήνα
Ε Μ
Ε Μ

Εκπληκτική εκπομπή! Απορώ με όσους κάνουν dislike...

Πριν μήνα
Daltas DalTas
Daltas DalTas

Τι ειναι ο κυκλος κυριε Σαχινη? Μια ευθεια γραμμη μπορουμε να πουμε με ενωμενες ακρες. Ο κυκλος εκλεισε. Η Γερμανια ειπε το φτανει στις ΗΠΑ. ΗΠΑ Αγγλια Ρωσσια καταστρεφουν τη Γερμανια. Οι ΗΠΑ δημιουργουν τη νεα Γερμανια. Το Καταρ δινει λεφτα στην Τουρκια. Η Τουρκια δινει τα λεφτα στη Γερμανια. Η Γερμανια δινει οπλα στην Τουρκια . Η Τουρκια με τα οπλα της Γερμανιας στρεφεται κατα των συμφεροντων των ΗΠΑ. Η Γερμανια εχει πουλησει τον δημιουργο της για τα λεφτα του Καταρ και δεν σταματαει οσο το Κατάρ δινει λεφτα στους Τουρκους. Ολοι λενε οτι κανει κουμαντο η Τουρκια αν και ειναι εργαλειο του Καταρ.Πρεπει να βρεθει τροπος να σταματησουν το Καταρ κι οχι την Τουρκια. Πρεπει καποιος να μαλωσει με την Γερμανια. Ολα τα αλλα ειναι για να νομιζουμε οτι εημερωνομαστε κι οτι εχουμε αποψη

Πριν 2 μήνες
ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΤΣΑΝΤΑΚΗΣ
ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΤΣΑΝΤΑΚΗΣ

να πω τριχες κατσαρες .... οπως αποδειχτηκε εκ των υστερων? καθε μπουρδα καθηγητικη ποτισμενη με διανοητικη παρακρουση

Πριν 2 μήνες
Stratos K
Stratos K

Σε όλα μέσα έπεσε ο Βαλυράκης για ηστ μέντα χθες όλοι συμφώνησαν ότι το 22 ξεκινάν τα έργα και ο αρχηγός σε όλη την ιστορία είναι το Ισραήλ και όχι η Αίγυπτος

Πριν 2 μήνες
alas mediterraneum
alas mediterraneum

Πρώτα από όλα θα ήθελα να εκφράσω τα συγχαρητήρια μου στον κύριο Γιώργο Σαχίνη για τον επαγγελματισμό του και για τον τίτλο που επάξια του αποδίδω ως τον μοναδικό δημοσιογράφο που σέβεται τον τηλεθεατή και κυρίως τον προσκεκλημένο του χωρίς να τον διακόπτει,φαινόμενο μοναδικό στην ελληνική τηλεόραση!!!!!! Όλη η κουβέντα που σήμερα κάνατε με πολύ αξιόλογους επιστήμονες μόνο λύπη και αγανάκτηση προκαλεί για την πατρίδα μας και μου φέρνει στον νού κάτι που έλεγε ο παππούς μου ,σε ότι αφορά τον τρόπο που ενεργεί η Τουρκία και καθιστα κάθε κουβέντα περιττή. Ερώτηση.... Γιατί ο σκύλος γλύφει το πουλί του μετά από την ολοκλήρωση της συνεύρεσης με την αγαπημένη του??? Η απάντηση είναι .....Γιατί ΜΠΟΡΕΙ!!!

Πριν 2 μήνες
ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΤΣΙΡΗΣ
ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΤΣΙΡΗΣ

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΘΕΡΜΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΝΟΙΓΕΤΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ!!!

Πριν 2 μήνες
VIDEO CLIPS EΛΛΗΝΙΚΗΣ ΜΟΥΣΙΚΗΣ
VIDEO CLIPS EΛΛΗΝΙΚΗΣ ΜΟΥΣΙΚΗΣ

ZHTO H ELLADA MAS REEEEEEEEEEEE

Πριν 2 μήνες
Stratos K
Stratos K

Η κορυφαία εκπομπή της ελληνικής τηλεόρασης

Πριν 2 μήνες
E U
E U

Παρουσίαση Δίτομου Έργου καθ. Ι.Μάζη, Η νέα Γεωπολιτική δυναμική στη Μεσόγειο κ τα Βαλκάνια https://www.youtube.com/watch?v=Yyebkm5AtH0

Πριν 2 μήνες
Christos A
Christos A

Ποτέ θα καταλάβουμε επιτέλους,Το ότι οι Έλληνες ηγετες(?)ειναι απλώς ..εντολοδόχοι αλλοτριων συμφερόντων...

Πριν 2 μήνες
Odysseas Kanenas
Odysseas Kanenas

Ελληνες στα χαρτια η στο αιμα? Γιατι αυτους τους τιμησανε δεοντος.....φυλακες...αγχονες....απο το 1821 και μετα...

Πριν 26 ημέρες
V R
V R

Τι θα συζητήσουμε ,δηλαδή την παράδοση νησιών ,κομμάτι του Αιγαίου ;και για ποιον λογον ;γιατί δεν ομιλούμε για παράλια την ελληνική γη που ποδοπατούν τόσα χρόνια οι Τούρκοι ,και Κωνσταντινούπολη επίσης ,τι δικαστήρια και πρασιναλογα ,και γιατί να μας εκπλητουν όλα αυτά δεν υπάρχει ελληνική κυβέρνηση και το ξέρει η Τουρκία ,ότι θέλει ο κάθε τυχοδιώκτης της Ευρώπης διατάζει και εκτελεί ο κουλής και ο κάθε ανθέλληνας που τους καμαρώνει ο Έλληνας και ψιφηζει δυστυχώς .

Πριν 2 μήνες
Σοπιαδης Γεωργιος
Σοπιαδης Γεωργιος

Στην "ελεύθερη αγορά" δεν πιστεύουν ούτε και αυτοί που την υποστηρίζουν,κ Μάζη.. Γιατί αναρωτιεσται μονίμως και παντού, κάτι γνωρίζουμε όλοι, πως η ελίτ τη χώρας, πολιτική και οικονομική, άγεται και φέρεται;

Πριν 2 μήνες
fotispnb
fotispnb

Η ανάλυση του καθηγητή Γρίβα είναι μασάζ στον εγκέφαλο. Συγχαρητήρια!

Πριν 2 μήνες
fotispnb
fotispnb

@Panteleimon Orfanos όταν λέω μασάζ στον εγκέφαλο εννοώ ότι η σκέψη του είναι πολύ λογική, με ειρμό, τα επιχειρήματά του καθαρά.

Πριν 25 ημέρες
Panteleimon Orfanos
Panteleimon Orfanos

Δεν ειναι μασαζ ειναι η αληθεια. Ο ανθρωπος λεει τα πραγματα με το ονομα τους.

Πριν μήνα
ΕΛΜΑΖΗΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ
ΕΛΜΑΖΗΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ

Δυστυχώς η κυβέρνηση και γενικά η πολιτικά υπεύθυνοι διαφωνούν ...

Πριν 2 μήνες
aris apoll
aris apoll

ΔΙΧΟΤΟΜΗΣΗ ΚΥΠΡΟΥ ΤΩΡΑ

Πριν 2 μήνες
aris apoll
aris apoll

Συγχαρητηρια Κε Σαχινη, πολυ διαφωτιστικη εκπομπη. Αλλα υπαρχει εστω και ενας λογικος Ελληνας που να πιστευει οτι οι Τουρκοι μπορει ποτε να φυγουν απο την Βορειο Κυπρο (αποικοι και στρατευματα)? ειναι ηδη εκει σχεδον μισο αιωνα !! Επιτελους ποτε θα αποφασισουν οι Ελληνες πολιτικοι να εξετασουν και το αν το ενδεχομενο της διχοτομησης της Κυπρου ειναι προς οφελος μας. Ας παψει να ειναι ταμπου αυτο το θεμα..Ας απομακρυνθει το βορειο κομματι απο την Κυπριακη Δημοκρατια , αρα και την Ευρωπη πραγμα που θα απελευθερωνε το νησι απο οποιοδηποτε Τουρκικο εκβιασμο στο μελλον και θα κατοχυρωνε απολυτα τα δικαιωματα της Ελληνικης Κυπρου στο ενεργειακο μια και ολα τα κοιτασματα εμφανιζονται να ειναι στο Νοτιο μερος. Απο την αλλη θα απεφευγε η Ευρωπαικη ενωση τον εφιαλτη της εμμεσης εισοδου χιλαδων Τουρκων στην Ευρωπη μεσω μιας Κυπριακης ομοσπονδιας οπου η Τουρκοκυπριακη πλευρα θα μπορουσε να επηρεαζει ολες της αποφασεις και το χειροτερο να ακυρωνει στην πραξη την συμμετοχη της Κυπρου στην ΕΕ οπως την ξερουμε τωρα (δειτε σημειο 1.32.00 -Ηφαιστος στο βιντεο), συν το οτι σε μεγαλο βαθμο θα προκαλουσε τεραστια προβληματα στην Ελληνικη συμμετοχη... (φανταστειτε την Κυπριακη ομοσπονδια να βαζει βετο σε χρηματοδοτησεις προς την Ελλαδα κλπ). Επιτελους το δογμα των πολιτικων μας εδω και δεκαετιες "μας συμφερει η προσδεση της Τουρκιας στην Ευρωπη" και μαλιστα χωρις ουσιαστικο ανταλλαγμα πρεπει ΝΑ ΚΑΤΑΡΓΗΘΕΙ ΤΩΡΑ. Ειναι απλα η ψευδαισθηση του εξευμενισμου που καταληγει σε συνεχεις ατελειωτες εθνικες υποχωρησεις. Για παραδειγμα η θεση της κυβερνησης οτι τα τουρκικα πλοια (Τσεσμε Σισμικ Ορουτς κλπ) δεν τα ενοχλουμε αφου "ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝ ΕΡΕΥΝΕΣ" εφοσον αλλοτε "τα παιρνει ο αερας" η "τους προκαλουμε θορυβο" (σχετικο σημειο 1.42.20 Πορτοκαλακης). Θα πρεπει βεβαια καποιοι ειδικοι (και ευτυχως εχουμε τετοιους αρκει να μην τους αγνοει ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΑ η δεσμια του ΕΛΙΑΜΕΠ ελληνικη κυβερνηση) να αξιολογησουν την οποια επιπτωση θα ειχε η διχοτομηση στην χαραξη ΑΟΖ του Καστελλοριζου , και να συνεκτιμηθουν τα θετικα και τα τυχον αρνητικα. Ακομα και το ασυμφορο για τους Τουρκους απλο ενδεχομενο της διχοτομησης πιστευω θα τους επεβαλλε μια διαλλακτικοτητα , αφου ειναι προφανες οτι οπως δεν ανοιξε ρουθουνι οταν ανακηρυξαν το φευδοκρατος και η διεθνης κοινοτητα δεν εφαρμοσε ΠΟΤΕ τις αποφασεις του ΟΗΕ, ουτε και τωρα , 46 χρονια μετα την εισβολη κανεις διεθνης παραγοντας δεν θα αντιδρουσε ουσιαστικα σε μια πχ προσαρτηση της Β.Κυπρου στην Τουρκια , πραγμα που σημαινει οτι και ο Ερντογαν αντιλαμβανεται οτι δεν τον συμφερει τετοιο σεναριο αλλιως θα το ειχε ηδη κανει πραξη. Αλλωστε (αγνοωντας τους παντες, η καλυτερα και με την αδεια καποιων οπως ο Τραμπ) αυτο εκανε με τις επιχειρησεις σε ΙΡΑΚ ΣΥΡΙΑ ΛΙΒΥΗ κλπ. Επομενως η πολιτικη της Ελλαδας μπορει να κινηθει προς την πλευρα της διχοτομησης αρκει να γινουν καταλληλοι διπλωματικοι χειρισμοι.

Πριν 2 μήνες
ΚΡΑΤΥΛΟΣ ΕΡΜΟΓΕΝΗΣ
ΚΡΑΤΥΛΟΣ ΕΡΜΟΓΕΝΗΣ

Ἡ μεγαλύτερη εὐχάριστη ἀποκάλυψις ἀπόψε ἦταν ὁ ἐξαίρετος κ. Βαληνάκης. Ἀπὸ αὔριον πρέπει νὰ γίνῃ Μόνιμος (Ἀναπληρωτὴς) Ὑπουργὸς Ἐξωτερικῶν τῆς Ἕλλάδος!!!

Πριν 2 μήνες
georgia romain
georgia romain

Den iparxi ekviasmos iparxi logariasmos stis seichelles opou ekei tha mboun dollaria.etsi dimiouryithike kai to paramithi me ton makario....ekviastike kai ipograpse ti sinthiki tis zirichis. Ola psemata kai tipota allo

Πριν 2 μήνες
Evangelos Varelidis
Evangelos Varelidis

1.02.00 Κύριε Σαχίνη, και τα δυο πολιτικά συστήματα Κύπρου και Ελλάδος προδίδουν τις Πατρίδες που υπηρετούν και δεν κάνουν καθόλου λάθος.

Πριν 2 μήνες
Evangelos Varelidis
Evangelos Varelidis

Κύριοι του Πάνελ, μήπως ο γενικός εκχυδαϊσμός του πολιτισμού και των πολιτών αυτού τόπου ήταν μέσα στα πλαίσια ενός άλλου πολέμου για άμβληση συνειδήσεων και αποδοχή συνεχών προδοσιών;;

Πριν 2 μήνες
Ντίνος Οικονομόπουλος
Ντίνος Οικονομόπουλος

Κε Σαχίνη "σώθηκε" η εκπομπή με την συμμετοχή του κου Πορτοκαλάκη και του κου Βαλινάκη. Μας έχετε συνηθίσει να προηγείστε των εξελίξεων. Εύχομαι στην ηγεσία της εκπομπής σας σε μια τόσο πολύπλοκη συγκυρία για την Χώρα μας.

Πριν 2 μήνες
Αρης Επίκουρος
Αρης Επίκουρος

Δεν βγάζουμε νόημα οι υπόλοιποι τι θες να πεις εδώ

Πριν 2 μήνες
Spiros Koulouberis
Spiros Koulouberis

Καραμανλής (Κύπρος, Βέρνη, …), Παπανδρέου (Νταβός, …), Σημίτης (Ίμια, Ευρώ, …), …, Τσίπρας (SOS), Μητσοτάκης (Εφιάλτης), Δένδιας, …, η μεγάλη πλειοψηφία τών βουλευτών καί (μεγαλο-)δημοσιογράφων = Πουλημένοι, δειλοί, προδότες, ανθέλληνες. Οι δέ «υπήκοοι» τους (ο πιό έξυπνος λαός τού πλανήτη - τό μαρτυρεί η κοινωνικο-οικονομικο-πολτική κατάσταση μας...) έχουν μπερδέψει τά κόμματα μέ τίς ποδοσφαιρικές ομάδες καί έτσι ενδιαφέρονται γιά τό κοινό καλό τής Ελλάδος όσο καί η Μέρκελ. Δηλαδή, δυστυχώς, πολιτικοί καί ελίτ τών γραικύλων μήν φοβάστε γιά τό τομάρι σας διότι δέν υπάρχει περίπτωση νά καταλήξει κάποιος από εσάς στό «Γουδί» γιά εσχάτη προδοσία. Όσοι δέ, πιστεύουν ότι οι Αμερικάνοι, οι Άγγλοι, οι Γερμανοί, …, οι Ρώσοι είναι φίλοι μας, είναι ανιστόρητοι. http://amesidemocratiaellenon.blogspot.com/

Πριν 2 μήνες
Pallantides
Pallantides

"Αγκυροβολημένοι στη προδοσία" σε κάθε αγώνα των προγόνων μας είμαστε... Και αυτοί που "κυβερνούν", πεινασμένο κράτος θα μας έχουν...πολλές ζωές ακόμη...

Πριν 2 μήνες
Ioannis Tsi
Ioannis Tsi

ο κυριος Γριβας ειναι απο τους καλυτερους πατριωτες στην Ελλαδα

Πριν 2 μήνες
DJ AM
DJ AM

Συγχαρίκια για την εκπομπή σας! Με 3.30 ώρες διάρκεια όμως, πόσο ευκολα κάθεται κανείς να το δει; Εξηγω: Σημείο μέτρησης: 8/3/21 στις 06.10 1. Ποσοστό σχολίων σε συνάρτηση με τα βιούζ: 0,67% (289/43402) 2. Ποσοστό λαϊκς σε συνάρτηση με τα βιούζ: 2.03% (881/43402) 2. Ποσοστό βιούζ σε συνάρτηση με εγγεγραμένους (στο κανάλι): 60.28% (43402/72000) Υπάρχουν περιθώρια βελτίωσης; Σεις θα το κρίνετε

Πριν 2 μήνες
DJ AM
DJ AM

@Αρης Επίκουρος Μαζί σου. Εγώ το ανέβασα στο FB μου. Εσύ;

Πριν 2 μήνες
Αρης Επίκουρος
Αρης Επίκουρος

Άμα έχεις συνηθίσει στα ευκολόπεπτα fast track της μαιμού ενημέρωσης των Αθηνών όπου ο κάθε καλεσμένος μιλάει από 5 λεπτά, ναι έχεις δίκιο

Πριν 2 μήνες
elli elli
elli elli

Το γρίβα βρε σαχίνη τι τον θες;;;;για μαιντανό ....ζαίικο;;;;

Πριν 2 μήνες
elli elli
elli elli

@Θεματα για Α.με.α άλλα οχι μόνο ΜΑΛΙΣΤΑ ΦΑΣΙΣΤΟΤΣΥΡΙΖΑΙΕ ΣΤΡΑΤΗΓΕ .....👅

Πριν μήνα
Θεματα για Α.με.α άλλα οχι μόνο
Θεματα για Α.με.α άλλα οχι μόνο

τρολάκι αντε καμιά βόλτα ή δές κάτι άλλο..άντε μπράβο

Πριν 2 μήνες
Angry Gamer
Angry Gamer

Κύριε Ηφαιστε όχι απλά είστε ο πατέρας της γεωπολιτικής, αλλά σας θέλουμε πρωθυπουργό! Ανθρώπους σαν εσάς και μόνο σαν εσάς θέλουμε στις κυβερνήσεις μας και το έθνος μας θα διαπρέψει!!

Πριν 2 μήνες
Ανίκητος Χριστοφορίδης
Ανίκητος Χριστοφορίδης

@Dionysis Michalopoulos Δε τα γράφω με κομματικά γυαλιά. Απλά όποιος πατριώτης, μπορεί να βοηθήσει να μπει μπροστά όταν έρθουν τα στραβά που κυοφορούν οι υπάρχοντες, καλό θα κάνει στη χώρα.

Πριν μήνα
Dionysis Michalopoulos
Dionysis Michalopoulos

@Ανίκητος Χριστοφορίδης μόνο που βλέπω υπουργό Άδωνη , σταματάω την κουβέντα , για όλους τους άλλους το συζητάμε.

Πριν μήνα
Ανίκητος Χριστοφορίδης
Ανίκητος Χριστοφορίδης

Πρωθυπουργός Γ. Καραμπελιάς Υπουργός άμυνας Α. Στεφανής Υπουργός Εξωτερικών Α. Συρίγος Υπουργός Δημόσιας τάξης Μ. Χρυσοχοίδης Υπουργείο Οικονομικών Κ. Λαπαβίτσας Υπουργός Εσωτερικών Σ. Καλεντερίδης Υπουργείο Υγείας Σ. Τσιόδρας Υπουργείο Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων Α. Μητρόπουλος Υπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης Κ. Πιερρακάκης Υπουργός Εθνικής Παιδείας και θρησκευμάτων Γ. Μπαμπινιώτης Υπουργείο Γεωργίας Δ. Κουρέτας/Γ. Αρσένος Υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας Γ. Μπασιάς Υπουργείο Δικαιοσύνης Γ. Κασιμάτης Υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων Ά. Γεωργιάδης Υπουργός Τουρισμού Τ. Χάνκς

Πριν μήνα
Rouli Sismanidis
Rouli Sismanidis

Κι όμως οι σημερινοί πολιτικοί θέλουν κρέμασμα

Πριν 2 μήνες
Διονυσης Σιγαλoς
Διονυσης Σιγαλoς

Mpravo stoys mazh griva hfaisto saxinh.. Einai patriwtes ellhnes apla.. Antitheta apo toys kyvernwntes..thn aigypto eprepe na thn xeroyn apo ton imprahim.. Kai ton nasser pou diwxe se Mia nyhta toys ellhnes apo thn Alexandreia panta filo toyrkoi htan..oso gia ti's me gales dynameis.. Den ftaine pou emeis eimaste anikanoi meiodotes.. Gi ayto kai ehoyn symvoyloys to eliamep ki oxi toys kyprioys..an thes apotroph pare 3 vomves phrynhkes ki ehetes..kai mpravo ston ko louka you free press gia to video twn germanwn filwn.. hwris to kastelorizo..

Πριν 2 μήνες
Larry Kotsifis
Larry Kotsifis

Can someone talk to thenia

Πριν 2 μήνες
Larry Kotsifis
Larry Kotsifis

Please help for your family

Πριν 2 μήνες
Aris Argyriadis
Aris Argyriadis

Εφόσον, μας πρότειναν οι Γάλλοι υπογραφή συμφώνου αμοιβαίας αμυντικής συνδρομής σε διμερή βάση και εκτός ΕΕ και ΝΑΤΟ, και η κυβέρνηση απέρριψε την πρόταση τους, τότε πράγματι πρόκειται για προδοτική ενέργεια από τους εδώ ιθύνοντες. Πλην όμως, κάτι τέτοιο μου φαίνεται εξαιρετικά δύσκολο στην συγκεκριμένη συγκυρία. Κατόπιν μιας τέτοιας συμφωνίας, η ελληνική πλευρά θα μπορούσε να επεκτείνει την αιγιαλίτιδα στα 12 μίλια προκαλώντας τουρκική στρατιωτική απάντηση. Οι Γάλλοι θα είχαν την νομική υποχρέωση να μας υποστηρίξουν στρατιωτικά με αποτέλεσμα διάλυση του ΝΑΤΟ και πιθανώς ευρύτερο πολεμο

Πριν 2 μήνες
Παύλος Πέιος
Παύλος Πέιος

φοβερη εκπομπη μπραβο κυριε σαχινη

Πριν 2 μήνες
Ελένη Καρακώστα
Ελένη Καρακώστα

Ανάμεσα στους καλεσμένους του κυρίου Σαχίνη είναι και πατριώτες που νοιάζονται και αγαπούν αυτή την πατρίδα.οι κυβερνώντες ας κάνουν το κόπο να τους ακούσουν.

Πριν 2 μήνες
Larry Kotsifis
Larry Kotsifis

Ήμαστε μαλακες

Πριν 2 μήνες
ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ ΣΙΔΗΡΟΠΟΥΛΟΥ
ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ ΣΙΔΗΡΟΠΟΥΛΟΥ

ΣΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΑΝΑΦΕΡΕΣΑΙ Η ΚΟΙΤΑΧΤΗΚΕΣ ΣΤΟΝ ΚΑΘΡΕΦΤΗ? ΠΡΟΣ ΤΙ Ο ΠΛΗΘΥΝΤΙΚΟΣ?

Πριν 2 μήνες
Rtggffghfgg Rygtxfhuft
Rtggffghfgg Rygtxfhuft

Εδω υποτάχθηκε η χωρα σε μνημονια ΔΝΤ ,ΔΝΤ απο την κυβέρνηση των ΜΜΕ στα Σκοπια και θελουμε ακεραιοτητα στα σύνορα ,τωρα θα παρουν και το βοδι με το ετσι θελω.

Πριν 2 μήνες
Christos Koutsoukos
Christos Koutsoukos

ναι - ναι , με μεγάλη προσοχή θα ξετυλίγουμε το πουλόβερ της Εθνικής κυριαρχίας. Και με υψηλή κριτική διαρκείας.

Πριν 2 μήνες
2019
2019

ποιοι γαμιοληδες πανε και διαπραγματευοντε;ονοματα

Πριν 2 μήνες
Athina Sturmer
Athina Sturmer

ΔΕΙΤΕ ΒΙΝΤΕΟ ΛΙΝΚ & ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ στο ΚΑΝΑΛΙ μου.Στηριξτε την ΑΛΗΘΕΙΑ

Πριν μήνα
Calendar Email
Calendar Email

Mαζης-Γριβας-Ηφαιστος σε Εθνικο Συμβουλιο Ασφαλειας τωρα!!

Πριν 2 μήνες
ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ ΣΙΔΗΡΟΠΟΥΛΟΥ
ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ ΣΙΔΗΡΟΠΟΥΛΟΥ

ΣΕ ΕΘΝΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΟΣΟ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΟΥΜΕ. ΣΕ ΔΕΞΑΜΕΝΗ ΣΚΕΨΙΣ ΚΑΙ ΩΣ ΑΝΤΙΠΑΛΟΝ ΔΕΟΣ ΤΟΥ ΕΛΙΑΜΕΠ ΑΝ ΣΥΝΝΕΝΟΗΘΟΥΝ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ.

Πριν 2 μήνες
CHRISTOS THEMELIS
CHRISTOS THEMELIS

Καλά τα λέτε μεταξύ σας και συμφωνείτε σε όλα. Δεν θα ήταν πιο αντικειμενικό να προσκαλέσετε και έναν υψηλόβαθμο εκπρόσωπο της Κυβέρνησης ώστε να ακούσουμε και τον αντίλογο; Να εξηγήσει γιατί ακολουθούν άλλη στρατηγική από αυτή που αναπτύσσουν οι κ. Καθηγητές και να κρίνουμε αντικειμενικά πια άποψη είναι πιο ορθή. Θα είναι μια ευκαιρία και για εσάς ως δημοσιογράφος να αλιεύεστε ειδήσεις ή να αποκαλύψετε συμπεριφορές. Το ίδιο ισχύει για όλες σας τις εκπομπές.

Πριν 2 μήνες
Verrios Yorgo
Verrios Yorgo

Είσαι άδικος το κάνει δεν.τον παρακολουθείς !!ελιαμεμπ

Πριν 2 μήνες
Διονυσης Σιγαλoς
Διονυσης Σιγαλoς

Mallon gi ayto kalese ton valhnakhs ws prwhn ypoyrgo ths nou dOu.. An kai diafwnei me tis diereynhtikes kai syneheia toys an kai eliamep prwhn ki aytos..

Πριν 2 μήνες
ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ ΣΙΔΗΡΟΠΟΥΛΟΥ
ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ ΣΙΔΗΡΟΠΟΥΛΟΥ

ΤΟΝ ΑΝΤΙΛΟΓΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΗ ΑΔΡΑΝΕΙΑ -ΤΗΣ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΕΩΣ ΣΧΕΔΟΝ ΣΥΛΛΗΒΔΗΝ ΜΗ ΕΞΑΙΡΟΥΜΕΝΗΣ-ΤΟΝ ΑΚΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΣΥΣΤΗΜΙΚΑ ΜΕΣΑ.ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΣΧΗΜΑΤΙΣΕΙ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΗ ΑΠΟΨΙ?

Πριν 2 μήνες
Γιωργος Οκταβιας
Γιωργος Οκταβιας

Και λοιπον???? Κλαιγομαστε στα σχολια για προδοσια, για πουλημα για το ενα το αλλο.... Και μεχρι εκει. Και στις εκλογες τι κανουμε??? Για να τους τιμωρησουμε ΤΟΥΣ ΞΑΝΑΨΗΦΙΖΟΥΜΕ.....

Πριν 2 μήνες
Charalambos Flouris
Charalambos Flouris

Αν θελουμε αλλαγη πρεπει να κατεβητε στις εκλογες και ολοι να υποστηριξουμε μια ελαδα για τους ελληνες ειναι και μια διεξοδος για την οικονομια

Πριν 2 μήνες
Angry Gamer
Angry Gamer

Αν περιμένεις ακόμα τις εκλογές, σώθηκες!

Πριν μήνα
Dimitris Ioan
Dimitris Ioan

Πρώτοι μάγκες οι Αιγύπτιοι!! Πήραν μεγαλύτερη ΑΟΖ από εμάς, θα πάρουν μεγαλύτερη και από τους Τούρκους!!! 😎😎😎

Πριν 2 μήνες
akouphoy
akouphoy

2:11:00 Σχόλιο του κ.Βαλινάκη ότι "..σε 10-20 χρόνια δεν θα υπάρχει τέτοια ανάγκη για υδρογονάνθρακες..." Δεν το ξέρουμε αυτό κ.Βαλινάκη, εδώ μία κακοκαιρία υπήρχε και το ηλεκτρικό σύστημα της χώρας κατέρρευσε γιατί οι ανανεώσιμες πηγές ενέργειας δεν μπορούσαν να αποδώσουν.

Πριν 2 μήνες
Athina Sturmer
Athina Sturmer

ΔΕΙΤΕ ΒΙΝΤΕΟ ΛΙΝΚ & ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ στο ΚΑΝΑΛΙ μου.ΔΩΣΤΕ ΦΩΝΗ στην ΑΛΗΘΕΙΑ που ΘΑΒΟΥΝ τα ψευτοΜΜΕ

Πριν μήνα
Charles Fleetwood
Charles Fleetwood

Δεν φταίει η κακοκαιρία ούτε οι ανανεώσιμες πηγές ενέργειας. Πρέπει πάντα να συνδιάζονται με κάποιο μέσο αποθήκευσης ενέργειας οπως για παράδειγμα τις μπαταρίες της Tesla.

Πριν 2 μήνες
Ersi K
Ersi K

Απαράδεκτος ο κ. Βαλινάκης. Μάλλον δεν άκουσε τίποτα για τη μυστική διπλωματία του πρωθυπουργού στο Βερολίνο και τη συνακόλουθη υπαναχώρηση στην εξωτερική πολιτική.

Πριν 2 μήνες
Διονυσης Σιγαλoς
Διονυσης Σιγαλoς

O valhnakhs prin ginei ypourgos htan sto eliamep.. Yper patriwth.. Ton harakthrise o veremhs toy eliamep.. Xaxa ti psahnei. aytoi ma's kuvernan..

Πριν 2 μήνες
ΑΝΔΡΕΑΣ ΖΕΡΒΑΣ
ΑΝΔΡΕΑΣ ΖΕΡΒΑΣ

Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΕΧΕΙ ΚΥΡΗΞΕΙ ΠΟΛΕΜΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΕ ΤΗΝ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΑΣΚΗΣΗ ΓΑΛΑΖΙΑ ΠΑΤΡΙΔΑ .ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΣΤΟ ΝΑΤΟ ,ΟΗΕ ,ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ,ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΑΠΕΛΑΣΗ ΠΡΕΣΒΗ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΑΝΑΒΟΛΗ ΔΙΕΡΕΥΝΗΤΙΚΩΝ, 12 ΝΑΥΤΙΚΑ ΜΙΛΙΑ, ΑΟΖ ΜΕ ΚΥΠΡΟ, ΒΕΤΟ ΓΙΑ ΑΝΑΣΤΟΛΗ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗΣ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ,ΕΥΡΩΠΑΙΚΟΣ ΣΤΡΑΤΟΣ ΣΤΟ ΚΑΣΤΕΛΛΟΡΙΖΟ ,ΟΙΚΟΠΕΔΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΣΤΕΛΛΟΡΙΖΟ ΚΑΤΣΓΓΕΛΙΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΑΙΓΥΠΤΟΥ

Πριν 2 μήνες
Athina Sturmer
Athina Sturmer

ΔΕΙΤΕ ΒΙΝΤΕΟ ΛΙΝΚ & ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ στο ΚΑΝΑΛΙ μου.Στηριξτε την ΑΛΗΘΕΙΑ που βγαζουμε.

Πριν μήνα
Ι Ρ
Ι Ρ

κ. Σαχίνη μας λείψατε, αλλά μας αποζημίωνε τε όταν έχετε καλεσμένους τους δύο γίγαντες των διεθνών πραγμάτων. Δεν είναι οι μόνοι,ευτυχως αλλά είναι οι δύο κολώνες των εθνικών μας θεμάτων μαζί με τον κ. Φώσκολο. Οι τρεις αυτοί κύριοι μαζί με όλους τους άλλους πραγματικούς Έλληνες διεθνολόγους μας έχουν κρατήσει σε μια τυπικά αξιοπρεπή θέση. Εάν δεν υπήρχαν θα είχαμε ήδη τουρκοποιηθει.

Πριν 2 μήνες
Watch Restore
Watch Restore

Ο κ. Βαλινακης τι έκανε όταν ήταν στην εξουσία.... Ένα μεγάλο τίποτα!

Πριν 2 μήνες
Jimmy Demetriou
Jimmy Demetriou

Excellent analysis!......

Πριν 2 μήνες
angel man
angel man

εξαιρετικος ο γιαννης βαληνακης γι αλλη μια φορα..ενας αξιολογοτατος διπλωματης με βαθια γνωση στα θεματα αλλα και ορθολογικη κριση/στρατηγικη(που οι πιο πολλοι δεν διαθετουν),ισως τελικα η μονη λυση για να παρακαμθει η τουρκια ως βασικος κομβος φυσικου αεριου ειναι αυτη (που αναφερει /προτεινει ο κ βαληνακης)απο Κυπρο ,Ισραηλ και απο εκει μεσω Αιγυπτου απευθειας Κρητη και εν συνεχεια Ευρωπη..σε αυτο το σχεδιο βεβαια αδρανοποιειται καπως η κυπρος αφου θα παιζει ενα δευτεροντα ρολο ως κομβος και ακυρωνεται ο EASTED(ενα πολυ ακριβο σχεδιο και πολυ αμφιβολο αν στη πραξη μπορει να υλοποιηθει τελικα που θετει σεκινδυνο ειδικα την ασφαλεια της κυπρου ) αλλα απο την αλλη αναβαθμιζεται μαζι με την Αιγυπτο και η Ελλαδα και παρακαμπτεται η Τουρκια με απιθανο ρισκο πολεμου(καθως δεν θα εχει πελον το πατημα να προκαλεσει πολεμο) ..επομενως τα θετικα ειναι πολυ περισσοτερα απο τα αρνητικα εαν υποθετικα υιοθετηθει αυτη η οδευση η οποια δειχνει σιγουρα πολυ πιο ασφαλης και φτηνη απο τον εξαιρετικα αμφιβολο και πανακριβο/επικινδυνο Εast Med...

Πριν 2 μήνες
Vasilios Olena
Vasilios Olena

Όταν το Αίγιο γίνει το το δόκανο της καταστροφής από αέρα θάλασσα Ε τότε θα σεβαστούν την Ελλάδα

Πριν 2 μήνες
Vasileios Glystridis
Vasileios Glystridis

Συγχαρητήρια κύριε Βαληνακη..... Ακέραιος.... μπράβο σας Γρίβας..... Χείμαρρος... μπραβο παλικάρι μου Ακούει κανείς...... Από την κυβέρνηση?????? Συγχαρητήρια για την εκπομπή Γιώργο άλλη μια τέλεια συνολικά εκπομπή με πολύ καλούς και ειδικούς επιστήμονες που με τις τοποθετήσεις τους δίνουν τις απαιτούμενες γνώσεις στουςτηλεθεατες

Πριν 2 μήνες
Athina Sturmer
Athina Sturmer

ΔΕΙΤΕ ΒΙΝΤΕΟ ΛΙΝΚ & ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ στο ΚΑΝΑΛΙ μου.ΔΩΣΤΕ ΦΩΝΗ στην ΑΛΗΘΕΙΑ που ΘΑΒΟΥΝ τα ψευτοΚΑΝΑΛΙΑ

Πριν μήνα
ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ ΣΙΔΗΡΟΠΟΥΛΟΥ
ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ ΣΙΔΗΡΟΠΟΥΛΟΥ

@Watch Restore ΣΥΜΦΩΝΩ ΚΑΙ ΕΠΑΥΞΑΝΩ.ΚΡΙΝΟΥΜΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΓΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΟΤΑΝ ΕΙΧΕ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΓΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΟΡΤΗΣ.ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΠ ΑΥΤΟΥΣ ΔΕΝ ΣΤΑΘΗΚΕ ΣΤΟ ΥΨΟΣ ΤΩΝ ΠΕΡΙΣΤΑΣΕΩΝ.

Πριν 2 μήνες
Watch Restore
Watch Restore

@Marios Sochorakis και ποιος σου είπε ότι όλα τελειώσανε, εσύ μόνο το λες αυτό

Πριν 2 μήνες
Marios Sochorakis
Marios Sochorakis

@Watch Restore ΄τίποτα δέν τέλειωσε, όλα ανατρέπονται

Πριν 2 μήνες
Watch Restore
Watch Restore

@Vasileios Glystridis κάνεις μεγάλο λάθος διότι οι προηγούμενες κυβέρνησης στρώσανε το χάλι. Και αν οι προηγούμενοι ήταν πιο σωστοί στην αντιμετώπιση του δεν θα είμαστε σήμερα εδώ να μιλάμε γιαυτό.

Πριν 2 μήνες
Σωκρατης Μητροπουλος
Σωκρατης Μητροπουλος

Οι βερεμηδες θελουν κοψημο της γλωσσας

Πριν 2 μήνες
Georgios Terovitis
Georgios Terovitis

Υπάρχουν αρκετοί στην Ελλάδα που θέλουν να είναι ΔΟΥΛΟΠΑΡΕΙΚΟΙ, διστιχως.

Πριν 2 μήνες

Επόμενο

Ιστορικές Παραχαράξεις στη Γεωπολιτική Σκακιέρα

3:10:51

Ιστορικές Παραχαράξεις στη Γεωπολιτική Σκακιέρα

Αντιθέσεις στην ΚΡΗΤΗ TV

προβολές 77K

Survivor 2021 | Αποχώρηση Παύλου | 05/05/2021

8:02

Πλάτωνας Κρήτη Ατλαντίδα και Ιερό Βουνό

1:46:49

Πλάτωνας Κρήτη Ατλαντίδα και Ιερό Βουνό

Αντιθέσεις στην ΚΡΗΤΗ TV

προβολές 151K

Βιωνοντας Το Κβαντικό Σύμπαν

1:47:07

Βιωνοντας Το Κβαντικό Σύμπαν

Αντιθέσεις στην ΚΡΗΤΗ TV

προβολές 197K

Survivor 2021 | Αποχώρηση Παύλου | 05/05/2021

8:02

Survivor 2021 | Αποχώρηση Παύλου | 05/05/2021

8:02

Marvel Studios Celebrates The Movies

3:11

Marvel Studios Celebrates The Movies

Marvel Entertainment

προβολές 11M

Ιουλία Καλλιμάνη - Μάνα - Official Music Video

2:48