Παρακαλώ Υποδεχτείτε...τον Γιάννη Μπέζο

 • Δημοσιεύτηκε στις Πριν μήνα

  Lambros Fisfis

  O Λάμπρος και η Εβίτα συζητάνε με τον Γιάννη Μπέζο για την διαχρονικότητα της κρίσης, για τα καλά της μανιέρας, για την μαγεία του ελληνικού στρατού, για τα συνεχώς αυξανόμενα ερωτηματικά της ζωής, για τους απαράδεκτους και για την σημασία της αισιοδοξίας.

  Ευχαριστούμε τη Wolt για την υποστήριξή της σε αυτό το πρότζεκτ. Κατεβάστε το App της Wolt βάλτε το promo code "FISFIS" και λάβετε συνολικά έκπτωση 6 ευρώ για τις δύο πρώτες παραγγελίες, 3 ευρώ για την πρώτη και 3 ευρώ για τη δεύτερη.

  Spotify: open.spotify.com/show/45ziEL1...

  Apple Podcasts: podcasts.apple.com/gr/podcast...

  Google Podcasts: www.google.com/podcasts?feed=...

  www.lambrosfisfis.com
  LambrosFisfis/
  lambrosfisfis

Dimitris Telis
Dimitris Telis

Υπέροχο 👌

Πριν 6 ώρες
Tina Neroutsou
Tina Neroutsou

Επιτέλους! Εξαιρετική συνέντευξη!

Πριν ημέρα
Βάγια Κουλοσούσα
Βάγια Κουλοσούσα

Απλά συγχαρητήρια και στους δύο!!

Πριν 2 ημέρες
Eleftheria Batsou
Eleftheria Batsou

Απιστευτη συνέντευξη, δεν θέλω να πω πολλα, τα σχολια των ακροατών τα λένε όλα... Ενα σημείο μόνο που γέλασα πολύ, αυτό με τις auditions στο 30:22 , απίστευτος!

Πριν 4 ημέρες
manos sergiadis
manos sergiadis

Το θέατρο αποτελούσε κ αποτελεί στην πλειοψηφία του σήμερα μέσο κοινωνικής μόρφωσης κ εκπαίδευσης. Σε συνέντευξη όπως αυτή χάρηκα που έμαθα καινούργια στοιχεία για την τέχνη του θεάτρου κ του κινηματογράφου . Όσο αφορά τις διαφορετικές ιδεολογικές τοποθετήσεις που εκφράστηκαν , όπως και πεπραγμένα του πρόσφατος παρελθόντος του κάθε ανθρώπου ας τα αφήνουμε εκτός για αυτή την στιγμή. Επειδή εδώ αξιολογούμε τη συνέντευξη κ τον "δημοσιογράφο". Επειδή το εάν μας γεμίζει η συνέντευξη κ μας στέλνει στην δουλειά μας , στο κρεβάτι μας , στην παραλία άδειους από έννοιες κλπ, οφείλεται στον συνεντευξιαστη κ όχι στον συνεντευξιαζομενο. Εκτός κ εάν τον λυπηθεί - συμπαθήσει ο καλεσμένος τον ατάλαντο ή το βισμα δημοσιογράφο , και για να μη χάσει τις χορηγίες του , κάνει τα πάντα όλα για να γίνει είτε κλόουν ,είτε καλός , είτε ... είτε. Κουτα μου παιδιά,δεν καταλάβατε πως σας συμπάθησε επειδή είστε ατάλαντοι κ καλύτερα να μοιράζετε πίτες με τα παπάκια; (Ειλικρινά , ουδείς εδώ μέσα δεν έχει καταλάβει τον Λάμπρο Φισφη. Δώστε του αρνητικά σχόλια κ πάρτε του την ψυχή. Χαχαχα. Μάλλον Λάμπρο δε σε προσέχουν στο κ.τ.σ. Σου εύχομαι πάντα να σε συμπαθούν ....κ υγεία φυσικά, επειδή όλοι είμαστε κορονοιο μελλοθάνατοι.)

Πριν 10 ημέρες
Pamela Helen
Pamela Helen

και τελικα τι γινεται μετα την παρασταση?

Πριν 10 ημέρες
Marina Karli
Marina Karli

Πριν 10 ημέρες
George Underwood
George Underwood

Ὁ στρατὸς τῶν τριτοκοσμικῶν Βαλκανίων, ποὺ εἴτε "ἐκπαιδεύει" ναζὶ φονιάδες, εἴτε ταΐζει (μὲ σκυλοτροφές) καναπεδάτους μαλάκες γιὰ νὰ τοὺς ἀμολήσῃ ΤΡΙμάλακες (λαϊκιστί: Καλοὺς πολῖτες) στ'γκενονία, εἶναι γιὰ νὰ σὲ μάθῃ νὰ "φροντίζῃς ἑαυτόν" κι ὄχι γιὰ νὰ πέφτουν οἱ μίζες σύννεφο μεταξὺ μεγαλομαφιόζων τοῦ κράτους ἀπ' τὶς ἀγορὲς ἐξοπλισμοῦ ἀπ' τὴν Ἀμερικανικὴ αὐτοκρατορία νὰ τὸ παίζῃ τὸ Γκριχενστάν καλὸ συντρόφι... Ἐπίσης, μὲ ἀρχηγὸ ΠΡεζοναύτη, ποὺ μόνο παιδιὰ τοὺς μαθαίνουν νὰ βομβαρδίζουν στὴν ἐκπαίδευση, εἶναι σχεδὸν σίγουρη ἡ ἐπιτυχία σ'ἕναν ὑποθετικὸ ἑλληνοτουρκικό... Ὑποθετικά... Μεταμοντέρνος, ποὺ θἄλεγε καὶ ἡ Βλαχάκοου... χε χε.. χε.. νὰ γελάσουμε, γιατὶ οἱ συνάδελφοί σας, συνήθως, ἔχουνε πιὸ free "ἀπόψεις".. Φαντάσου καὶ συλλογίσου, φίλε (ἢ ἐχθρέ) ἀναγνώστη τοῦ παρόντος, γιὰ νὰ ναι οἱ στοϊκοί μπέζοι τῶν καφενειακῶν, μπαρμπαδίστικων κοινοτυπιῶν οἱ πιὸ "διαβασμένοι" τοῦ νεοελληνικοῦ θεάτρου, πῶς θάναι οἱ πιὸ ἀδιάβαστοι!.. Τὰ κείμενα τῶν Μολιέρων, τῶν Γκόγκολ, τῶν Ἀριστοφάνιδων, ὅταν τὰ χεις νὰ τὰ παπαγαλίζῃς τὸ βράδυ μετὰ τὸ γύρισμα τῆς τηλεπαπαριᾶς, εἶσαι "ἐκφραστής" τους τόσο, ὅσο εἶναι καὶ οἱ ἀρχιεπίσκοποι, ἐκφραστὲς τοῦ Χριστοῦ. "Λὲ μεροκαματὶκ Uber Alles", "ποσότητα over ποιότητα", καὶ μ' ἄλλα τέτοια "προσγειωμένα", "φιλοσοφημένα", ΑΞΕΣΤΑ σλογκανάκια, λογικὸ νὰ πάρουνε μποῦλο καὶ οἱ σημαντικοὶ συγγραφεῖς ἀπ' τὸν "σκληρό" σου...

Πριν 11 ημέρες
Μαργαρίτα Παυλοπούλου
Μαργαρίτα Παυλοπούλου

Αν ψάχνετε το πιο ζαχό οικόσιτο πτηνό, απ' όσα ξέρω, είναι η γαλοπούλα.

Πριν 11 ημέρες
Μαργαρίτα Παυλοπούλου
Μαργαρίτα Παυλοπούλου

Οι χήνες είναι επιθετικές και οι κότες οι πιο έξυπνες .

Πριν 11 ημέρες
ΑΝΤΩΝΙΑ ΑΔΑΜΑΝΤΙΔΟΥ
ΑΝΤΩΝΙΑ ΑΔΑΜΑΝΤΙΔΟΥ

Θα σου πω μια αληθινή ιστορία, ελπίζω να την διαβάσεις. Επίσκεψη στους παππούδες μου με τους δυο γιους μου, τότε ήταν 12-13 χρόνων. Απόσταση Καισαριανή, Περιστέρι. Ο παππούς ότι έχει βγει από νοσοκομείο και δίπλα του έχει την πάπια. Με ρωτούν τα παιδιά μου τι είναι αυτό, τους εξηγώ, τα λέμε με παππού, γιαγιά και έρχεται η ώρα να φύγουμε. Μπαίνουμε αμάξι και πιάνω μια κουβέντα με τον μικρό, πρώτη διακοπή από τον μεγάλο "Πω μαμά νομίζω θέλω τουαλέτα" του λέω " Να σταματήσω κάπου;" "Οχι, όχι πάμε". Συνεχίζω την κουβέντα με τον μικρό και σε λίγα λεπτά, δεύτερη διακοπή από τον μεγάλο "Πω νομίζω θέλω τουαλέτα" νευριάζει λίγο ο μικρός, αγόρια, καταλαβαίνετε, των ρωτάω πάλι αν θέλει να σταματήσω τώρα γιατί μετά θα είναι δύσκολο να βρούμε κάποιο μαγαζί μου λέει "Όχι, όχι πάμε, αντέχω". Συνεχίζουμε την κουβέντα με τον μικρό όπου έρχεται τρίτη διακοπή ¨Πω μαμά νομίζω δεν θα αντέξω" πετάγεται αγανακτισμένος και πολύ εκνευρισμένος πια ο μικρός και του λέει " Εε ρε Τόλη και τι θέλεις να κάνουμε;" Και τότε γυρνάω στο μικρό και του λέω " Κάνε την πάπια". Λιώσαμε λίγο στο γέλιο :)

Πριν 12 ημέρες
Lone Wolf Girl
Lone Wolf Girl

σιγουρα σας συμπαθησε! ηταν πιο προσητος, φιλικος και χαλαρος απο οτι τον εχω ακουσει ποτε. νομιζω τελικα στην τηλεοραση μπορει να φαινεται καποιες φορες κλειστος και υπεροπτης γιατι δεν εκτιμα τους ανθρωπους που εχει απεναντι του (και με το δικιο του), ενω εδω καταλαβε οτι εχει απεναντι του ανθρωπο ευφυη και με επιπεδο που θελει πραγματικα να μαθει απο αυτον ως ανθρωπο και καλλιτεχνη και οχι να πιαστει απο κουβεντες για να βγαλει θεμα και να κανει νουμερα. ομολογω ειναι η πρωτη φορα που σιγουρευτηκα οτι δεν ειναι κακος, απλα αφοπληστικα ειλικρινης και μπραβο του. φοβερη συνεντευξη και τελειες ερωτησεις Λαμπρο σε εχω εξυπηρετησει στη δουλεια μου που ερχομαι σε επαφη με εκατονταδες ανθρωπους και εισαι απο τους πιο ευγενικους κατι οχι τοσο συχνο στην Ελλαδα δυστυχως. εχεις την εκτιμηση μου

Πριν 13 ημέρες
SatrinaEthistic
SatrinaEthistic

Σ'ευχαριστούμε γι'αυτή τη συνέντευξη

Πριν 13 ημέρες
MsMinoula
MsMinoula

42:22 Τα κανάλια λίγο πολύ, τις σειρές που άφησαν εποχή και ο κόσμος γουστάρει, τις έβλεπαν παράξενα. Τους απαράδεκτους τους φοβήθηκαν, το κων/νου και ελένης το είχαν για τελευταίο.. και ποιος ξέρει και τι άλλο μπορεί να έφαγε τελικά πόρτα και να μην είδαμε ποτέ επειδή δεν είχε στήριξη.

Πριν 14 ημέρες
Alex Antonof
Alex Antonof

Κι όμως, στο @ ίσως γίνεται η πιο σωστή χρήση του ζώου. Είναι ο Donald Duck προφίλ, νευριασμένος. Once you see it....

Πριν 16 ημέρες
new reast
new reast

zori den einai h via. duskolo shmainei.

Πριν 18 ημέρες
Hrakleaz RaGSoul
Hrakleaz RaGSoul

Πολύ όμορφη και ενδιαφέρουσα συνέντευξη... Μπράβο! ^_^

Πριν 20 ημέρες
jin kazama
jin kazama

Ο κύριος Μπέζος ήταν αυτός που είχε υποστηρίξει ότι η συμφωνία των Πρεσπών είναι επωφελής για την Ελλάδα. Εκτός από ανιστοριτος είναι και ασεβής προς τους προγόνους μακεδονομάχους που έχυσαν το αίμα τους για την ελευθερία της πατρίδας στην οποία ο κύριος Μπέζος έχτισε την καριέρα του. Έχουμε πληθώρα τέτοιων καλλιτεχνών για την ακρίβεια έχουμε φρακαρει από δαυτους.

Πριν 21 ημέρα
suicidal.nihilist
suicidal.nihilist

ελα σκασε τωρα

Πριν 14 ημέρες
jin kazama
jin kazama

@Στράτος Καγγελάρης Γέλα φίλε κι εγώ γελάω με τα χάλια μας

Πριν 14 ημέρες
Στράτος Καγγελάρης
Στράτος Καγγελάρης

να σαι καλα με κανες και γελασα

Πριν 15 ημέρες
paraskevi papadimitriou
paraskevi papadimitriou

Υπέροχη συνέντευξη, συγχαρητήρια Λάμπρο!!

Πριν 21 ημέρα
psychonosfi
psychonosfi

Σκωραμίδα, όχι πάπια

Πριν 21 ημέρα
sword of omens
sword of omens

Επίσης δεν θα απαντήσω σε γελοίες ερωτήσεις ούτε σε αγράμματους μισώ τούς ανθρώπους.

Πριν 22 ημέρες
Elina GK
Elina GK

Τα χίλια μπράβο είναι λίγα! Μπράβο στον Λάμπρο Φισφή που αποτόλμησε να καλέσει έναν άνθρωπο με τόσο κακή φήμη γύρω απ'τ'όνομά του· μπράβο του που έκανε ενδιαφέρουσες ερωτήσεις, παρά το προφανές τρακ του· μπράβο που υπάρχουν συνεντεύξεις με επίπεδο, θέμα και νόημα! Αν κάποτε ξανασυναντηθείτε, θα ήθελα να τον ρωτήσεις εάν θα τον ενδιέφερε ένα one man show τύπου standup, αλλά με γραμμένο κείμενο και χωρίς στόχο τα έντονα συναισθήματα του standup. Δηλαδή, αυτό που περιέγραφε πρέπει η κωμωδία να σου προκαλέσει μια γενική αίσθηση ευφορίας χωρίς απαραίτητα να σε κάνει να ξεκαρδιστείς σε ένα κείμενο που ίσως να σε βάλει σε σκέψεις στα πλαίσια μιας αφήγησης μιας ιστορίας ίσως. Θα ήθελα πολύ να τον έβλεπα σε κάτι τέτοιο ακριβώς επειδή είναι μια αρκετά επιβλητική παρουσία όχι μόνο λόγω της ιστορίας του ονόματός του.

Πριν 22 ημέρες
Giota Karoutzou
Giota Karoutzou

Ο φισφης του πήρε τήν καλύτερη συνέντευξη

Πριν 23 ημέρες
kon sait
kon sait

οταν εχει ορεξη ο μπεζος δεν τον πιανει κανεις

Πριν 24 ημέρες
Νίκος Κράνας
Νίκος Κράνας

Ιχ

Πριν 26 ημέρες
abusecore
abusecore

ωραια σειρα μπραβο ρε φισφη!

Πριν 26 ημέρες
BloodAndGlory
BloodAndGlory

Και να που ο "ξινός", ο "έτσι", ο "αλλιώς", αποδείχτηκε ο πιο εντάξει από όλους!

Πριν 26 ημέρες
Oliver Elson
Oliver Elson

Μέχρι τώρα το έχω ακούσει 4 φορές, γιατί επιτέλους μια συνέντευξη όπως θα έπρεπε να ήταν σε ένα τέτοιο άνθρωπο, με ερωτήσεις με νόημα δίχως ηλίθιους δημοσιογραφίσκους να του κάνουν ανιαρές ερωτήσεις προσπαθώντας να τον κάνουν να απαντήσει έτσι όπως όντως θα έπρεπε να απαντήσεις σε αυτούς τους αμόρφωτους (και πολύ χειρότερα).!

Πριν 29 ημέρες
Zwi Teg.
Zwi Teg.

Πολύ όμορφη συζήτηση! 👏

Πριν μήνα
Heine976
Heine976

Η συζήτηση πριν την συνέντευξη με ανησύχησε λίγο αλλά οι ερωτήσεις στον Μπέζο ήταν πράγματι πολύ καλές

Πριν μήνα
mikros midas
mikros midas

"Δεν ξερω αν με καταλαβαινετε'' Φραση που εχασα το μετρημα ποσες φορες ειπωθηκε απο τον Μπεζο. Ενοχλητικη εως προσβλητικη και σιγουρα ανεδαφικη για την συγκεκριμενη συζητηση. Ο Φισφης ειναι ευφυεστατος. Σε Σκορδά, Τσιμτσιλη δεν θα μου ''κλωτσαγε''

Πριν μήνα
Stasi_Jo TV
Stasi_Jo TV

Λάμπρο φέρε Λάκη.

Πριν μήνα
manos sergiadis
manos sergiadis

Όσο είναι ζωντανός ακόμη. Επειδή με τον κορονοιο δε ξέρουμε ποιος θα προλάβει να δώσει το παρών στον Λάμπρο.💀💀💀

Πριν 10 ημέρες
Belle.
Belle.

Επιτέλους, μία ωραία συνέντευξη με σεβασμό προς τον Κύριο Μπέζο! Ουσιαστική, απολαυστική συνέντευξη. Ίσως και στο Φλερτ στην ΕΡΤ , υπήρχε μία καλή διάθεση,αλλά ήταν λίγο και υπήρχε και μια αμηχανία από την ηθοποιό-παρουσιαστρια. Συγχαρητήρια για αυτή σας την συνέντευξη. Είναι πολύ ωραίο να ακούς δύο ΣΥΝομιλητες που καταλαβαίνει ο ένας τι λέει ο άλλος.

Πριν μήνα
jin kazama
jin kazama

Σας ευχαριστώ που σβησατε το σχόλιο μου. Ήμουν σίγουρος ότι με το που γράψουμε κάτι αρνητικό για τον Γιάννη Μπέζο θα σβηστεί αμέσως. Η δημοκρατία σας καλά κρατεί συγχαρητήρια

Πριν μήνα
Lambros Fisfis
Lambros Fisfis

Ποιο σχόλιο καλέ σβήσαμε; Δεν έγινε κάτι τέτοιο. Γράψε το ξανά.

Πριν μήνα
MrFanfarlo
MrFanfarlo

... φοβερή συνέντευξη! Αλλά δε ξέρω για σας, εμένα μου θύμισε πολύ Τζούμα πολλές από τις απόψεις του κ κυρίως ο τρόπος που της ανέλυσε !

Πριν μήνα
IOANNIS G'
IOANNIS G'

ΣΕΒΑΣΜΟΣ !!!ΣΥΓΧΑΡΗΤΉΡΙΑ !!!

Πριν μήνα
ELENI DAMASKOU
ELENI DAMASKOU

εξαιρετική, μεστή συνέντευξη χωρίς σαχλό χιούμορ. επιτέλους!

Πριν μήνα
johny bgood2night
johny bgood2night

Πολύ ωραία συνέντευξη με ωραίο λόγο και τροφή για σκέψη

Πριν μήνα
Danae Trianti
Danae Trianti

https://www.youtube.com/watch?v=PGn6iRd-oC4 Όσον αφορά το 46:42 και την απαξίωση των ιδανικών και της ιδεολογίας των αντιρρησιών συνείδησης από τον Γιάννη Μπέζο. Ο δρόμος των αντιρρησιών συνείδησης δεν έχει υπάρξει ούτε στο παρελθόν ούτε και στο παρόν εύκολος. Κάθε άλλο. Κάποια στιγμή πρέπει να μάθουμε τι συμβαίνει με κάποια πράγματα και να μην αναπαράγουμε στιγματιστικά στερεότυπα.

Πριν μήνα
Some Guy
Some Guy

Χωρίς να θέλω να πω ότι δεν υπάρχουν πραγματικοί αντιρρησιες συνείδησης, η πράξη έχει δείξει ότι υπάρχει ένα πολύ σημαντικό ποσοστό πολιτών (για να μην πω ότι μιλάμε για τη συντριπτική πλειοψηφία) που απλώς "το παίζουν" αντιρρησίες μόνο και μόνο για να αποφύγουν τη θητεία και χωρίς να έχουν το παραμικρό ιδεολογικό κίνητρο. Εν προκειμένω μάλλον έχει κάποια δόση αλήθειας το στερεότυπο (δυστυχώς), και προφανώς εκεί αναφέρεται ο Μπέζος. Κρίμα για τους πραγματικούς αντιρρησίες συνείδησης που πληρώνουν το μάρμαρο για τους υπόλοιπους που τους έχουν βγάλει το κακό όνομα.

Πριν 16 ημέρες
nikos fel
nikos fel

Μια φορα που ακουστηκε ο ανθρωπος χωρις να τον διακοπτουν ρωτωντας τον ανοησιες παρουσιαζοντας τον σαν "περιεργο" μπαμπουλα,μπραβο λαμπρο

Πριν μήνα
Odyzmil
Odyzmil

καλη η εκμπομπη ρε φιλε αλλα αμα δεν εχει βιντεο μην το βαζετε youtube ξερωγω

Πριν μήνα
Kwnstantinos Vamvakas
Kwnstantinos Vamvakas

Πόσο ωραίος άνθρωπος. Δεν είναι σαχλός, δεν είναι της στιγμής είναι άνθρωπος

Πριν μήνα
Aris Skouroliakos
Aris Skouroliakos

To εφ αι ς εφ αι ες ακούγεται σαν έφαγες, οπότε πολύ πετυχημένο ;)

Πριν μήνα
Konstantinos Kiriazopoulos
Konstantinos Kiriazopoulos

Υπέροχη συνέντευξη.

Πριν μήνα
Tith.ts. Lt
Tith.ts. Lt

Φίλε δεν τον αγάπησα απλώς... τον λάτρεψα!!!

Πριν μήνα
Artemis Kontogeorgou
Artemis Kontogeorgou

Να και μια συνέντευξη με νόημα κ' σωστές ερωτήσεις, μπράβο Λάμπρο! Όσο για τον κ. Μπέζο αξιέπαινος ηθοποιός κʼ άνθρωπος, όχι δεν είναι παράξενος όπως τον έχουνε 'βαφτίσει', απλά λέει ωμά τις αληθείες του...

Πριν μήνα
Σπύρος Παπαδόπουλος
Σπύρος Παπαδόπουλος

Έκανες την πρώτη συνέντευξη του που ακούω στην οποία δεν του έγιναν οι ίδιες σαχλες ερωτήσεις.

Πριν μήνα
Σπύρος Παπαδόπουλος
Σπύρος Παπαδόπουλος

Παπάκι λένε και ένα άρμα στον στρατό το Μ113.

Πριν μήνα
Deep Moticons
Deep Moticons

Ειναι πανευκολο

Πριν μήνα
Theodore D
Theodore D

Δεν ξέρω αν θα το δείτε κ. Μπέζο, τουλάχιστον να το δουν οι ακροατές. Στο 45:40-47:10 μας λέτε ότι όποιος συνειδητοποιημένα εναντιώνεται στον στρατό λέει "σαχλαμάρες" επειδή "θέλει εύκολες λύσεις", "φοβάται" ή "δεν έχει προσωπικότητα" (!). Κύριε Μπέζο, ξέρουμε τι είναι ο στρατός. Ναι, κάνεις παρέες, καθαρίζεις, προσέχεις το τομάρι σου, κάνεις ασκήσεις, μαθαίνεις πειθαρχία κλπ. Να μιλήσουμε όμως και για το πόσος χρόνος χάνεται χωρίς ουσία; Να μιλήσουμε για τα ηλίθια καψόνια; Να μιλήσουμε για το πόσοι προβληματικοί άνθρωποι εκεί μέσα τρέφονται από ένα τοξικό περιβάλλον που σέβεται μόνο ιεραρχίες και όχι την ανθρώπινη αξία; Για παιδιά που μπήκαν μερικούς μήνες και βγήκαν με ψυχολογικά; Για παιδιά που οδηγήθηκαν στην αυτοκτονία; Σπάνιες περιπτώσεις, αλλά μια χαρά τις ξέρετε κι ας κρύβονται. Ο στρατός δεν είναι φονική μηχανή; Ναι, αν μιλάμε για περίοδο ειρήνης όπως τώρα που ασχολούμαστε με πατάτες. Αλλά δεν χρειάζεται καν να πάμε μακριά. Ρωτήστε στις ακριτικές περιοχές για περιπτώσεις που ο στρατός εμπλέκεται σε βία ενάντια σε πρόσφυγες και μετανάστες. Νομίζετε ότι τα λέμε για να γλιτώσουμε το 9μηνο/12μηνο; Καμία σχέση. Στείλτε μας για την ίδια διάρκεια στον Ερυθρό Σταυρό να δουλεύουμε μέρα-νύχτα, ξέρετε το έργο του. Στείλτε μας σε μια περιοχή με ελλείψεις να στελεχώσουμε το νοσοκομείο, ακόμα και ως επιστάτες. Στείλτε μας στην πυροσβεστική για υπηρεσία, σε παραλίες για γόπινγκ, στα βουνά για δασοπροστασία, σε απομονωμένα νησιά ως ταχυδρόμους. Ναι, δεν γουστάρουμε τα όπλα, δεν γουστάρουμε τα καψόνια, δεν γουστάρουμε την αυθαίρετη ιεραρχία. Στείλτε μας κάπου που το έργο μας θα έχει αξία για την κοινωνία, και όχι στον παραλογισμό που λέγεται Ελληνικός Στρατός. Εκεί θα δούμε αν θα μάθουμε να "έχουμε ευθύνη του τομαριού μας", να "συμβιώνουμε" και να έχουμε "συγκρότηση". ΥΓ: Και επειδή μάλλον δεν το ξέρετε, το τελευταίο που γράφω γίνεται ήδη. Λέγεται εναλλακτική υπηρεσία και θέλουν να πάνε εκατοντάδες αντιρρησίες κάθε χρόνο, αλλά εσείς νομίζετε ότι είναι τεμπέληδες.

Πριν μήνα
Untitled User
Untitled User

Έχει λογική το επιχείρημά σας. Εκτός αυτού, χωρίς να θέλω να γράψω κάτι σεξιστικό, υπό το σκεπτικό του αξιόλογου κατά τ' άλλα κ. Μπέζου, οι γυναίκες δεν πρέπει να μάθουν να έχουν ευθύνες; Κι αν πρέπει, πώς θα γίνει αυτό;

Πριν 10 ημέρες
George Zachos
George Zachos

@Theodore D Ναι, ναι, ξέρω ακριβώς τι γράφεις. Έχω ήδη καταλάβει. Μένει να καταλάβεις και εσύ.

Πριν 13 ημέρες
Theodore D
Theodore D

@George Zachos Γράφω για άτομα που ζουν βία στον στρατό κι εσύ απαντάς ότι ο Μπέζος "με πόνεσε". Καλά μυαλά.

Πριν 13 ημέρες
George Zachos
George Zachos

Ακριβώς σε ανθρώπους σαν εσένα αναφερόταν και διαβάζοντας Όλα αυτά που έγραψες, σε πόνεσε εκεί που έπρεπε. Μια χαρά τα είπε ο Μπέζος.

Πριν 13 ημέρες
Ts Mar
Ts Mar

Αγαπημένος ♥️ και η απόδειξη ότι δε χρειάζεται να μπαίνεις στη διαδικασία να φαίνεσαι αρεστός για να είσαι! Μπράβο κύριε Μπέζο!

Πριν μήνα
Sophie Flores
Sophie Flores

Εξαιρετική συνέντευξη, πολλά συγχαρητήρια!!

Πριν μήνα
Danai Nala
Danai Nala

Όντως πολύ όμορφη κουβέντα. Λαμπρό έφτιαξες πολύ όμορφο κ κατάλληλο κλίμα για να λάμψει Ο κ. Μπέζος που ήταν πολύ πολύ καλός!

Πριν μήνα
eCliPse YT
eCliPse YT

To -5€ sthn prwth paraggwlia einaickalutero

Πριν μήνα
Αργύρης Γκαντολουδης
Αργύρης Γκαντολουδης

fisfis και fαγες

Πριν μήνα
Panos petro
Panos petro

Βάλτε και βίντεο :)

Πριν μήνα
xrina
xrina

Αυτή η συνέντευξη πρέπει να ακούγεται σε όλες τις δραματικές!!! Και γενικότερα...

Πριν μήνα
Philoso Physics
Philoso Physics

44:17 απλά με σκότωσε αυτό το σημείο

Πριν μήνα
eleni damianou
eleni damianou

Επίπεδο, μόρφωση, ειλικρίνεια και αισιοδοξία! "Οι ομάδες είναι μόνο για το καλό του ομαδάρχη", "ο στρατός είναι για να μάθεις να αναλαμβάνεις ευθύνες" κορυφαία αποστάγματα της τόσο μεστής συνέντευξης! Και βέβαια συγχαρητήρια Λάμπρο που τον έκανες να γελάσει με το χιούμορ σου! Πραγματικά περιμένω να δω πώς (και με ποιον καλεσμένο) θα ξεπεράσεις τον εαυτό σου!

Πριν μήνα
Helianthus
Helianthus

Φοβερή συνέντευξη… Συγχαρητήρια… Σοβαρή με μέτρο και ενδιαφέρον… Προσφέρει εμπειρία και γνώση… Και πάλι πολλά μπράβο…

Πριν μήνα
Βασίλης Ταρναράς
Βασίλης Ταρναράς

- από Έλληνες ηθοποιούς ποιον προτιμάς; - τον Μπέζο - μπορείς να σταματήσεις να τον παίζεις και να μου απαντήσεις;

Πριν μήνα
Giwrgos Papadopoulos
Giwrgos Papadopoulos

Εύχομαι μιά μέρα να γίνουν όλοι ηθοποιοί για να καταλάβουν ότι δεν είναι ηθοποιοί..

Πριν μήνα
F P
F P

νομίζω ο Μπέζος την απόλαυσε αυτη τη συνέτευξη, ειδικά μετα το φιάσκο στην Τσιμτσιλή

Πριν μήνα
Ioannis Kalymnos
Ioannis Kalymnos

FYI ένα από τα πιο δημοφιλή οχήματα στον Ελληνικό Στρατό είναι το περίφημο "παπάκι" ή κατά κόσμον ερπυστριοφόρο ΤΟΜΠ Μ113!

Πριν μήνα
barbavassilis
barbavassilis

και στα παπαρια μας αγαπητε μπορω να πω

Πριν μήνα
barbavassilis
barbavassilis

επιτελους μωρε φτιαξατε ηχο

Πριν μήνα
Adiarmistos
Adiarmistos

Η καλύτερη συνέντευξη που πήραν ποτέ απο τον Γιάννη Μπεζο. Έκανε πάρα μα πάρα πολύ καλα που ήρθε στην εκπομπή του Φισφη.

Πριν μήνα
Katerina Spanou
Katerina Spanou

τον λατρεύω αυτόν τον τύπο

Πριν μήνα
Κώστας Μπ.
Κώστας Μπ.

8:10

Πριν μήνα
Tiger's Tale
Tiger's Tale

Ευχαριστώ πολύ τον κύριο Μπέζο που αποδέχτηκε την πρόσκληση, έδωσε αυτή τη συνέντευξη, και μίλησε ανθρώπινα. ❤️

Πριν μήνα
DXS
DXS

Έλα ρε Φισφη!!!! Και Μπέζος στην παρέα!!!!!! 🥳🥳🥳🥳

Πριν μήνα
Petro K
Petro K

Ο Έλληνας GOAT του θεάτρου Γιάννης Μπέζος συνεντευξαρα από λαμπρό για θέατρο και κωμωδία πραγματικά δείτε τι γίνεται όταν δύο Τιτάνες της κωμωδίας συζητάνε για αυτό πραγματικά μπράβο ❤️❤️❤️👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏

Πριν μήνα
new reast
new reast

@Petro K kai egw...mporei k nanai telika.

Πριν 18 ημέρες
Petro K
Petro K

@new reast κοίτα για εμένα είναι Goat ρε σι τον έχω δει σε πολλές παραστάσεις τώρα αυτό που λέω είναι προσωπική άποψη

Πριν 18 ημέρες
new reast
new reast

mono pou leas GOAT apodeiknueis oti den exeis paei pote sto 8eatro genika...se kamia periptwsh kakos o mpezos.para poly kalos, alla goat????k eimai full fan tou e.

Πριν 18 ημέρες
Petro K
Petro K

@new reast χαμηλά στάνταρ ο Μπέζος χαχαχα νταξει τώρα μιλάμε η κλανουμε

Πριν 18 ημέρες
new reast
new reast

gkoout? poly xamhla stantar exeis petre.

Πριν 18 ημέρες
Konstantinos Pouchias
Konstantinos Pouchias

Θέλουμε part 2..

Πριν μήνα
Tiger's Tale
Tiger's Tale

Πωπωωωω λατρεύω τον κύριο Μπέζο. Συγκινήθηκα όταν είδα πως του πήρες συνέντευξη, Λάμπρο, γιατί με ευχαρίστησε πολύ η κίνηση του ίδιου του κυρίου Μπέζου. Ίσως το YouTube να μην είναι στη φιλοσοφία του και να μην μεγάλωσε με αυτό, αλλά με την συμμετοχή του στην εκπομπή σου δείχνει την ομορφιά του ανθρώπου όταν έχει τα μάτια και το μυαλό του ανοιχτά. Πολύ όμορφη συνέντευξη, από έναν πολύ όμορφο άνθρωπο. ❤️

Πριν μήνα
Angeliki Soulfopoulou
Angeliki Soulfopoulou

Πόσο ωραία συνέντευξη! Τι όμορφα πράγματα που ειπώθηκαν και πόσο είχαμε ανάγκη να ακούσουμε λόγο τέτοιας ποιότητας! Ναι, ίσως ακούγεται γραφικό πια το "ο κόσμος διψάει για ποιότητα", αλλά αν αναλογιστείτε από τι περιτριγυριζόμαστε καθημερινά, θα δείτε ότι είναι πέρα για πέρα αληθινό. Σας ευχαριστούμε πάρα πολύ όλους, τον κύριο Μπέζο γιατί κάθε φορά που μιλάει ΔΙΔΑΣΚΕΙ, την Εβίτα και τον Λάμπρο γιατί μας έδωσαν την ευκαιρία να απολαύσουμε μια τέλεια συνέντευξη κάνοντας πολύ ωραίες ερωτήσεις!!! Πάντα τέτοια!!!

Πριν μήνα
George Papadopoulos
George Papadopoulos

Απο τις καλύτερες κουβέντες που έχω ακούσει. Εύχομαι να συνεχίσει αυτή η εκπομπή είναι πραγματικά καταπληκτική!

Πριν μήνα
Panagiotis Manolakos
Panagiotis Manolakos

Πικρές αλήθειες που πονάνε. Η αλήθεια είναι πικρή και ζούμε σε μια εποχή που βασιλεύει το ψεύτικο χάιδεμα. Για αυτό είναι ξινός σε πολλούς.

Πριν μήνα
KostasJP
KostasJP

Εκπληκτικός και αγαπημένος Μπέζος.

Πριν μήνα
alex_an vk
alex_an vk

Τοπ !

Πριν μήνα
Αλέξανδρος Μ
Αλέξανδρος Μ

Σε ενα μικρο γειτονικό βιντεοκλαμπ, εργαζόταν ενα παιδί έχοντας πολλές απο τις ιδιαιτερότητες που συντελεί ενας καλλιτέχνης. Οταν τον ρώτησα σχετικά(στον καρπό ειχε τατουάζ κορεατη σκηνοθέτη), μου απάντησε οτι ήταν απο επαρχία, σπούδαζε ηθοποιός,λογω κρίσης μερικές φορές δεν ειχε να φάει κτλ κτλ. Επίσης μου είπε ότι ευτυχώς ο δάσκαλος του στην υποκριτική του εδωσε κάποια λεφτά για να περάσει, χωρίς κανένα απολύτως αντάλλαγμα. Δεν θα ακούσετε ποτέ τον Γιάννη Μπέζο να λέει ότι εδωσε η βοήθησε, τα λένε όμως οι αλλοι

Πριν μήνα
do majore
do majore

Κοίτα να δεις που ξεκίνησα να ακούω αυτή τη σειρά εκπομπών για πλάκα κι έγινα φαν

Πριν μήνα
Georgios Tzedakis
Georgios Tzedakis

Πολύ εκπαιδευτικός ο κύριος Μπέζος. Εξαιρετικά εύστοχη η παρατήρηση ότι όλες του οι σκέψεις είναι μια αντίθεση, ακόμη και η άποψη του για τον ηγέτη. Φοβερή συνέντευξη. Τόσο πυκνή και με τόσο νόημα που νομίζω πρέπει να την ακούσω άλλες 10 φορές για αποκομίσω όλα όσα μπορεί να δώσει.

Πριν μήνα
Cine Mairon
Cine Mairon

Ο Λάμπρος φαίνεται να διακατέχεται από φόβο με την έννοια του δέους κυρίως και βγάζει ασυνήθιστη για αυτόν νευρικότητα στη συγκεκριμένη συνέντευξη. Η ανάλυση σχετικά με τον χρόνο θύμιζε το "Sculpturing time" του Tarkovsky. (Επίσης κάτι που βλέπω σε αυτή τη σειρά και δεν ξέρω αν η πληροφορεία ενδιαφέρει ή όχι, αλλά θα την παραθέσω σε περίπτωση που μπορεί να πέσει στην αντίληψή του και ίσως να θέλει να την αξιποιήσει. Κατά το Savoir Vivre, όταν συστήνουμε έναν μεγάλο ηθοποιό/καλλιτέχνη δεν ενδείκνυται η προσφώνηση "κύριος" πριν το όνομά του, το οποίο όμως πρέπει να αναφέρεται ολόκληρο (ονοματεπώνυμο). Θυμάμαι χαρακτηριστικά στο βιβλίο σαν παράδειγμα τον Ντίνο Ηλιόπουλο...ναι τόσο πρόσφατο το βιβλίο...still stands though.)

Πριν μήνα
MrSirGiorgos
MrSirGiorgos

Μεγαλο μάθημα στο φισφη μολις ο γιαννης μπεζος απεδωσε με τον καλύτερο τροπο οτι απο τον στρατο εχεις κατι να πάρεις και μαλιστα σημαντικό κ οτι δεν είναι μονο για στρατοκαυλους οπως νομιζει η φασιστερα η οποια εχει γίνει ομοια αυτων που μισουν. Η ποιότητα σε σύγκριση με το κενό της σύγχρονης εποχης.

Πριν μήνα
MrSirGiorgos
MrSirGiorgos

@Snowstorm πολυ σοβαρός

Πριν μήνα
Snowstorm
Snowstorm

@MrSirGiorgos Πολύ εύστοχος. 🤡

Πριν μήνα
MrSirGiorgos
MrSirGiorgos

@Snowstorm σε ποιο σημειο ειπα τετοιο πραγμα. Οτι θες διαβαζεις; ειπα ότι οι νέοι αριστεροί ειναι με παρωπιδες σχεδον παντα ημιμαθείς και εχουν συμπεριφορα φασιστών

Πριν μήνα
Snowstorm
Snowstorm

@MrSirGiorgos Δεν είπες τίποτα ουσιαστικά, απλώς ερμήνευσες τα λόγια του Μπέζου ως στρατοκαυλίαση.

Πριν μήνα
MrSirGiorgos
MrSirGiorgos

@Snowstorm κάτι πανω σε αυτο που ειπα έχεις να πεις; γιατί το μονο που έχεις πει ως τωρα ειναι για μπουμερ κ αποφοιτους λυκειου συνεπως τιποτα

Πριν μήνα
k l
k l

7:50 αρχίζει η συνέντευξη

Πριν μήνα
Cris Pap
Cris Pap

μόνο που απευθυνόταν στον πληθυντικό τα λέει όλα για το κύρος και τον χαρακτήρα του !!!

Πριν μήνα
Dimitris Galanos
Dimitris Galanos

Πολλή ωραία συνέντευξη πραγματικά .. φέρε και Λαζόπουλο να πέσουν τα τσιμέντα

Πριν μήνα
George
George

Πώς έχεις καταφέρει και έχεις αυτούς τους καλεσμένους ήθελα να ήξερα! Μπράβο!!!

Πριν μήνα
Georgios Tzedakis
Georgios Tzedakis

Μεταξύ σοβαρού και αστείου: Έχουν γίνει τόσο χάλια αυτοί που παίρνουν συνεντεύξεις στην τηλεόραση που δεν έχουν άλλες επιλογές.

Πριν μήνα
Watching Park
Watching Park

Δεν είναι και δυσκολο..Ο φισφης είναι...έχει δουλέψει τηλεόραση και ένας απ' τους καλύτερους κωμικούς στην Ελλάδα, δεν είναι κάποιος τυχαίος που μάζεψε τώρα subscribers

Πριν μήνα
Konstantinos Platis
Konstantinos Platis

σε τέτοιες εκπομπές θα έπρεπε να δίνει συνεντεύξεις και όχι στα πρωινάδικα που του έφτιαξαν το προφίλ του παράξενου γιατί μπορεί αυτά που λέει εκ πρώτης όψεως να ακούγονται ως έπαρση κάποιες φορές αλλά όταν τα αναλύει δείχνει ότι οι απόψεις του βασίζονται σε επιχειρήματα που δεν έχουν σκοπό να προσβάλουν αλλά να προστατέψουν το θέατρο στο οποίο έχει αφιερωθεί. Όταν όμως οι δημοσιογράφοι των πρωινάδικών πάρουν την ατάκα που θέλουν δεν τους νοιάζει να το αναλύσουν παραπάνω όπως κάνει ο Φισφής.

Πριν μήνα
Marianthe Skiadaresi
Marianthe Skiadaresi

Τα πρωινάδικα ενδιαφέρονται μόνο για λαικισμό και σκάνδαλο! Και κρίμα που οι καλλιτέχνες σε αυτή την χώρα να πρέπει να τους ανέχονται και να αποτελούν και μέσο προβολής τους! Θυμάμαι σοβαρές σειρές όπως πχ νησί , κόκκινο ποτάμι, να της έχουν μετατρέψει σε σαπουνόπερες στον σχολιασμό! Ας μην σχολιάσω επίσης κάποιες συνεντεύξεις που είχαν πάρει στον Ρώμα ,που κυριολεκτικά τον ειρωνευόντουσαν για τις αποφάσεις που πήρε για τις σειρές του λες και θα ρώταγε τις κατίνες πρώτα ο άνθρωπος πριν γράψει σενάριο..

Πριν μήνα
Betty Nurcja
Betty Nurcja

Θέλουμε και part 2 😄😄 πολύ ωραία συζήτηση υπέροχοι και οι δύο ❤

Πριν μήνα
Σταύρος Δ
Σταύρος Δ

❤️❤️❤️❤️❤️

Πριν μήνα
Anna Petalidou
Anna Petalidou

Συγχαρητήρια! Τον "ξεζουμησατε" τον κύριο Μπεζο και το χάρηκαμε! Κύριε Μπεζο ευχαριστούμε για τη τόσο καλή δουλειά σας και το σεβασμό που δείχνετε σε αυτήν όλα αυτά τα χρόνια!

Πριν μήνα
Anastacia Cape
Anastacia Cape

Μπράβο Λάμπρο, μπράβο Εβίτα!Ένας διάλογος που σου αφήνει...χαρα!

Πριν μήνα
Konna De Buhr
Konna De Buhr

Αγαπημένος ηθοποιος. Εχει εναν τρόπο να σε κάνει να βιώνεις αυτό που θέλει να βιώσεις. Απολαμβάνω όσο τίποτα άλλο να τον ακούω σε συνεντεύξεις και ακόμα περισσότερο σε ουσιώδες συνεντεύξεις. Αυτές που σου δείχνουν έναν μέρος του μυαλού του άλλου και δεν είναι για προώθηση μιας σειράς ή ταινίας αλλά για να γνωρίσεις τον άνθρωπο πίσω απο αυτό.

Πριν μήνα
Michael Lennon
Michael Lennon

Ομολογώ ήρθα με αίσθημα προκατάληψης για τη συγκεκριμένη συνέντευξη. Διαβάζοντας τα υπόλοιπα σχόλια, να πω κι εγώ τη γνώμη μου ως προς τις τηλεοπτικές "αρπαχτες" του Μπέζου στις οποίες αναφέρθηκαν κάποιοι. Νομίζω αυτή την αντίληψη την έχουμε τώρα που έχουν περάσει τόσα χρόνια και έχουμε κουραστεί από τις αμέτρητες επαναλήψεις. Το ίδιο ακριβώς νοιωθω και για Κωνσταντίνου και Ελένης παράδειγμα. Ότι ήταν μια αρπαχτη του Ρώμα χωρίς λόγο ύπαρξης. Αν πιάσουμε όμως τις σειρές και τις αναλύσουμε όσο πιο αντικειμενικά γίνεται, θα δούμε ότι 9/10 φορές έχουν λόγο ύπαρξης και είχαν λόγο επιτυχίας. Η επανάληψη όμως τις ξεχείλωσε και τις έφθειρε δραματικά! Όσο για την προκατάληψη που προανέφερα, πήγαινε καθαρά στον Μπέζο ως χαρακτήρα μετά από αρκετά που έχω ακούσει/διαβάσει κατά καιρούς, χωρίς όμως να μπω στη διαδικασία της εξακρίβωσης. Ερμηνευτικά όμως οφείλουμε να παραδεχτούμε το ταλέντο του. ΥΓ. Είμαι σίγουρος ότι σας συμπάθησε και ότι απόλαυσε μια συνέντευξη μετά από πολύ καιρό! Μπράβο Λάμπρο! Μπράβο Εβίτα!

Πριν μήνα
Vasilis Nitsakis
Vasilis Nitsakis

ειναι η πρωτη συνεντευξη του μπεζου που δεν υπαρχει ουτε ψηγμα απο αμηχανια στην ατμοσφαιρα . (που τις περισσοτερες φορες η αμηχανια αυτη προερχεται απο την αυστηρότητα που χει σαν ατομο οταν κοντραριζεται με την ανθρωπινη βλακεια . γιατι συνηθως του παιρνουν συνεντευξεις σαπιοι παρουσιαστες καναλιων οταν θελει να προμοταρει τη καινουργια του σειρα )

Πριν μήνα
Tilemaxos46
Tilemaxos46

Θα θέλαμε να σας δούμε και κάποια στιγμή στις οθόνες μας... ακούμε τόσο καιρό Εβίτα και Εβίτα δεν βλέπουμε. Συγχαρητήρια για την εξαιρετική δουλειά σας.

Πριν μήνα
Sofia X.
Sofia X.

Οταν ξερεις να κανεις ερωτησεις, παιρνεις και αναλογες απαντησεις! Απολαυστικοι για μια ακομη φορα!

Πριν μήνα
Filippos Kalogridis
Filippos Kalogridis

υποδειγματικές ερωτήσεις, εξαιρετικές απαντήσεις. δύο άνθρωποι στο ίδιο επίπεδο. άψογα τά ελληνικά και τών δύο.

Πριν μήνα
Ευγενία Αναγνώστου
Ευγενία Αναγνώστου

Μια συνέντευξη του κ. Μπέζου στο επίπεδο που του αξίζει.. Επιτέλους!

Πριν μήνα
NV
NV

Αγαπημένος ηθοποιός και τρομερός άνθρωπος

Πριν μήνα
antreas athanasiadis
antreas athanasiadis

ton latrevo afton ton anthropo

Πριν μήνα

Επόμενο

Mariola & Jurgen Kacani - O Xhaxha (Official Video 4K)

3:27

Arilena Ara ft. Noizy - Murderer

3:28

Arilena Ara ft. Noizy - Murderer

Arilena Ara

προβολές 3,2M

SIDEMEN EXTREME FISHING vs LOGAN PAUL

1:6:05

SIDEMEN EXTREME FISHING vs LOGAN PAUL

Sidemen

προβολές 13M

Φάνης Λαμπρόπουλος | Betarades Guest

1:24:26

La gestion de l'échec feat JoCo : quand tout semble perdu, la motivation, et l'entourage.

56:55

Νίκος Παππάς - Airball #28

1:04:08

Νίκος Παππάς - Airball #28

ComedyLab GR

προβολές 73K

Κ.Τ.Σ Reloaded + Guests LIVE @ Βίλα Ζωγράφου

2:13:03

Γἰαννης Μπἐζος - ΤΕΤ Α ΤΕΤ 21/04 /17

1:06:31

Mariola & Jurgen Kacani - O Xhaxha (Official Video 4K)

3:27

Arilena Ara ft. Noizy - Murderer

3:28

Arilena Ara ft. Noizy - Murderer

Arilena Ara

προβολές 3,2M

SIDEMEN EXTREME FISHING vs LOGAN PAUL

1:6:05

SIDEMEN EXTREME FISHING vs LOGAN PAUL

Sidemen

προβολές 13M

Elvana Gjata x Yll Limani - E di X Marre

5:24

Elvana Gjata x Yll Limani - E di X Marre

Elvana Gjata

προβολές 4M

Mente Fuerte, Baghdad - Dale (Official Music Video)

2:55

Mente Fuerte, Baghdad - Dale (Official Music Video)

OffBeat Records

προβολές 313K

BUTRINT IMERI x KIDA x LEDRI VULA - DALE

3:07

BUTRINT IMERI x KIDA x LEDRI VULA - DALE

AVD Digital

προβολές 25M

Tesher x Jason Derulo - Jalebi Baby (Official Video)

3:34

Sinan Hoxha - Dasma cunit (Official Video 4K)

3:46

Sinan Hoxha - Dasma cunit (Official Video 4K)

Sinan Hoxha

προβολές 353K